ßana AkıL Verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
ßana AkıL Verin
ArkadaşLar Az önce ßaya SinirLendim Ciddi şekiLde sinirLerimk ßozuLdu oLayı anLatmak istiorum

ßenim ßeLkide en yazkın kız arkadaşım oLan (ya da en yakın sandığım) arkadaşLa her zaman oLduğpu gibi msndeydik normaLde teLefonLa vs.. mutLaka konuşurduk fakat son zamanLarda msne çok girdiğinden teLefona gerek kaLmadı sürekLi msndeyiz ve bu kişiyLe samimiyetim 2 yıL!!

ve az önce kız bana 10 gün önce hattını değiştirdiğini söLior. duyar duymaz resmen çıLqına döndüm ve enqeLLeyip siLdim bana kişiseL iLetisine değiştirdiğini yazdığını söLedi!!

ßu tip bişeyi 2 kez daha yaptı (söLemeyi unutmuştum soradan ekLedim)

Sizce dorumu yaptım ?

researcher

Üye
Sanmıyorum....

Boyle tepkileride hap ben verirdim diye bilirdim....

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tabi ki de hayır.....

böyle ufak bi olay için hemen en yakın arkadaşını silebiliyosan zaten pek te yakın değilmişsiniz demek ki.....

sonuçta bu kız seninle konuşmak istemese msn de de konuşmaz belki msn de konuştuğunuz için unuttu söylemeyi ya da dediği gibi yazdı da sen görmedin ve ayrıca burdan da şu anlaşılıyo demek ki sende bu kızı 10 gündür aramamışsın ki hattını değiştirdiğinden haberin yok.....

böyle ufak tefek şeylerle arkadaşlığınızı bozmayın derim bi büyüğün olarak......

ayrıca not:bu tarz konuları deneme & özel msj bölümüne açmalısın ok.......:biggrin:

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Ama ekLemeyi unuttum bu tip şeyLeri topLasam 3 edior !

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
İnsanları anlamak. İşte bu çok zor. Tam karşında duran ve senin anlattıklarına gülen, destek veren insanın o an içinden ne düşündüğünü bilmek mümkün mü ? O yüzden insanları anlamak nedir ? Kafamızın karışması, düşüncelerimizin bir anda şekillenmesi değilmidir insanları anlamak. İşte asıl mesele insanı anlamak. Mümkün değil bir insanla dört dörtlük anlaşm içine girebilmek. Sevgi bile aşk bile anlatamıyor insanı insana. Sana bakan seni izleyen bir insanı sanmayın ki sana aşık. Acaba çıkar ilişkisi mi kurmayı amaçlıyor yoksa size aşık mı ? İşte düşünen insana kafayı yedirtecek kadar sır dolu bir insanla anlaşmak. Hele ki sizde o sıra ortak değilseniz. Zordur bir insanı işte bu sebeplerden anlamak.

Kısacası msnden sana numarasının değiştiğini söyleyen kişiden beklentin ne ? Çok şey umut edip beklentinin yıkılmasının doğurduğu sonuç değil midir onu msn den silmek. Yine bilinmeyen kısır bir döngü. Yine kafanı karıştıran içgüdüsel dürtü. İnsanı malesef anlayamamak.

Ondan ne istediğine bağlı ne yapman gerektiği. İyi geceler ...

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Evet Gerçekten İnsanLarın iLişkiLerindeki SeviyeLerini anLamak çok zor :( heLeki insan verdiği değeri aLamayıp "Önemsiz İnsan" konumuna düşerse çok kötü böyLe hissettiğim için siLdim zaten insa kendine yediremiyor

Ayrıca duyqusaL anLamda hiç bi his yok ona karşı birazcık oLsa sierim arkasından düşünmem ßiLe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...