MagNum
Üye
ßana AkıL Verin
ArkadaşLar Az önce ßaya SinirLendim Ciddi şekiLde sinirLerimk ßozuLdu oLayı anLatmak istiorum
ßenim ßeLkide en yazkın kız arkadaşım oLan (ya da en yakın sandığım) arkadaşLa her zaman oLduğpu gibi msndeydik normaLde teLefonLa vs.. mutLaka konuşurduk fakat son zamanLarda msne çok girdiğinden teLefona gerek kaLmadı sürekLi msndeyiz ve bu kişiyLe samimiyetim 2 yıL!!
ve az önce kız bana 10 gün önce hattını değiştirdiğini söLior. duyar duymaz resmen çıLqına döndüm ve enqeLLeyip siLdim bana kişiseL iLetisine değiştirdiğini yazdığını söLedi!!
ßu tip bişeyi 2 kez daha yaptı (söLemeyi unutmuştum soradan ekLedim)
Sizce dorumu yaptım ?
ßenim ßeLkide en yazkın kız arkadaşım oLan (ya da en yakın sandığım) arkadaşLa her zaman oLduğpu gibi msndeydik normaLde teLefonLa vs.. mutLaka konuşurduk fakat son zamanLarda msne çok girdiğinden teLefona gerek kaLmadı sürekLi msndeyiz ve bu kişiyLe samimiyetim 2 yıL!!
ve az önce kız bana 10 gün önce hattını değiştirdiğini söLior. duyar duymaz resmen çıLqına döndüm ve enqeLLeyip siLdim bana kişiseL iLetisine değiştirdiğini yazdığını söLedi!!
ßu tip bişeyi 2 kez daha yaptı (söLemeyi unutmuştum soradan ekLedim)
Sizce dorumu yaptım ?

heLeki insan verdiği değeri aLamayıp "Önemsiz İnsan" konumuna düşerse çok kötü böyLe hissettiğim için siLdim zaten insa kendine yediremiyor