spyware doctor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semi6666

Üye
    Konu Sahibi
spyware doctor
arkadaşlar bi sorunum var. bu programı kurdum ilk başlarda gayet güzel çalıştı virüsleri bulup temizledim ama bilgisayarı kapatıp açınca program bağlantı kesildi diyor. ve çalışmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? :bilmm

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sanırım sistem dosyalarından bazılarını sildiniz. Bu tür programları kullanırken dikkat etmeniz gerekiyor. İşletim sisteminizi ya geri yükleyiniz yada CD ile onarınız. Size tavsiyem o programıda kullanmayınız...

semi6666

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım sistem dosyalarından bazılarını sildiniz. Bu tür programları kullanırken dikkat etmeniz gerekiyor. İşletim sisteminizi ya geri yükleyiniz yada CD ile onarınız. Size tavsiyem o programıda kullanmayınız...

çok iyi bir program ama tüm virüsleri temizledi.

semi6666

Üye
    Konu Sahibi
anlatamadım sanırım. sorun şurda programı bilgisayara yükleyince gayet normal çalışıyor. bilgisayarı kapatıp açınca bağlantı kesildi diyor ve program çalışmıyor. lisansını aldığım halde. bu sorunu nasıl çözeceğimi soruyorum. bilen varsa yazsın lütfen.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bağlantı kesildi şeklinde uyarı veren Spyware Doctor yazılımıdır.Güncelleme zamanlamasını otomatik yapmışsın.Ayarlardan onu "Mevcut güncellemeler hakkında bilgi ver" şeklinde düzelt.Ayrıca sistem açılışında otomatik olarak çalışmasının mantığı yok.Anlık koruma yazılımıyla beraber yüklemediysen tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt