Spy Call Telefonunuzdaki Casus

Sponsorlu Bağlantılar

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi
Spy Call Telefonunuzdaki Casus
:: Programı SDN Download sayfasından direkt olarak indirmek için tıklayın.
Programın kurulumu
Yukarıdaki download linkine tıkladıktan sonra indirdiğiniz kurulum dosyasını cep telefonunuza gönderin ve çalıştırın. Size sorulan güvenlik uyarılarına onay vererek kurulumu başlatın. Dil seçenekleri arasında Türkçe bulunmuyor. İngilizce tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Kurulum, kısa sürede tamamlanacaktır.
Bilinmesi gereken ayarlar
Cep telefonunuzun ana menüsüne yerleşen Spy Call'a tıkladığınızda, programı satın almanızı öneren birkaç saniyelik bir yazıdan sonra kullanmaya başlayabileceksiniz. "Options" menüsünden “Settings”i seçtiğinizde programla ilgili bütün ayarlar karşınıza geliyor. Şimdi hangi ayarın ne işe yaradığına göz atalım.
Ayarların olduğu bölüm.
Ask before yes: Kayıt yapılmadan önce sizden onay alınıp alınmamasını sorar.
Bring to foreground: Kayıt sırasında göstergenin ekranda görünmesini sağlayan ayar.
Max save time: En fazla kayıt süresini gösterir. Burayı limitsiz de yapabilirsiniz.
Max. conv. quantity: Sıkıştırma oranını seçmenizi sağlıyor.
File type: Kayıt edilecek dosya türünü AMR ya da WAV olarak seçebilirsiniz.
Startup mode: Cep telefonunuzu başlattığınızda bu yazılımın da çalışmasını sağlayabilirsiniz.
Enable password: Kayıtlarınızı şifre korumalı hale getirebilirsiniz.
Kullanımı
Yazılımın kullanma kitapçığını tıklayarak indirebilirsiniz. Arama yaptığınızda, eğer “Ask before yes” ayarını “Yes” olarak yaptıysanız, kayıt için sizden onay isteyecektir. Bu onaydan sonra da kayıt işlemi başlar. Kayıtları dinlemek için telefonun ana menüsünde bulunan “Spy Call” seçeneğine girmeniz yeterli. Kayıtların listesini göreceksiniz. Arama yapılan numara, telefon rehberinizde nasıl kayıtlı ise, aynı şekilde orda da öyle görünecektir.

cracli olanı için

bjknemesis

Üye
güzel bi programa benziyo denemek lazım eline saglık

VoLo

VoLo

Üye
indiriyorum.deneyelim bakalım

isok

Üye
ya ne işe yaradığını ben hala çözemedim!?? bizmi casusluk yapıyoruz başkasına? nasıl oluyo ya:)

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu program gizlice telefon konuşmalarını kayıt eden ve şifreleyen program mesala sevgilinizin kimle konuştuğunumu merak ediyosunuz bu programını sevgilinizin teline yükleyin bu her konuşmayı gizlice kaydediyo ve şifreli sevgiliniz bunu öğrenmiyo ben yazılardan bunu anladım program hakkında bilgi için

SovaLY3

SovaLY3

Üye
ya arkadaşlar bu pronun casusluk yaptığına emin misiniz??

xesesx

Üye
acaba

dinleyen

Üye
süpermişş:) kendı telimize indirip casusluk yapabılcegımız bı programda varmı??

fkt55

Üye
daha açıklayıcı bilgilendirebilirmisiniz

kayra_kerim

kayra_kerim

Üye
çok güzel bi program tşkler

mr_online

Üye
daha profosyonel yazılımlarda var bu takip olayları için örneğin gibi

ttthülya

ttthülya

Üye
ben indiremedim yardım lütfen ücretli mi bu program acaba
çok acil lazım bana bu program

neocall

Üye
profesyonel casus programı arayormusunuz menude gozukmeyen konusmaları mesajları aramaları kendi cebinizde gosteren program bana ulasin msn: [email protected] 0212 320 04 80 0542 540 08 18 0554 901 18 40

ttthülya

ttthülya

Üye
spycall programı öbür telefonda vardı aynı programı şimdiki kullandığım telefonada yüklemek istiyorum bir türlü yapamadım , o kadar profesyonel olması gerekmiyor...yinede ilgine teşekkürler

cearmoni

Üye
bulamadim

Üst Alt