SpvTV 1.0.176 (KISACA CEPTEN TV ÇOK KALİTELİ TÜRK KANALLARI MEVCUT)

Ben de kendi sitesinden son sürüm trial versiyonu indirip kurdum tabi hali hazırda bu program telefonuma yüklü olduğu için kurmadan önce telefonumdaki versiyonu sildim ve yeni indirdiğimi kurdum şifre bile istemedi sorunsuz izlenebiliyor.. Türkçe olarak Show Tv, Cine5, Kanal A, Power Turk Tv ve TRT kanalları mevcut.. Daha önceki versiyonlarda Yumurcak Tv de vardı onu kaldırmışlar

ysf111

Üye
pro çalışıyo ama ses yok

zafer_nl

Üye
bu program xperia x10 icin de gecerlimi ben indirdim, ama program acilmadi...

yarrabba

Üye
kardeş bende de çalıştı ama ses çıkmıyor yardımcı olabilirsen sevinirim

mfdn

Üye
arkadaşım eline sağlık çok güzel bir program ama bir sorunum var program çalışırken Ekranın alt köşesinde buffering %0 yazısı biliyo uzun süre bekleneme rağmen kanal açılmıyor yardımcı olursan sevinirim tekrar teşekkür ederim

aheng

Üye
E61i'de Özellik desteklenmiyor mesajı veriyor yani çalışmıyor

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
arkadaşlar n93 e yükledim ama özellik derteklenmiyor diyor wlan da var acaba neden acmıyo bilen var mı

remixtik

Üye
ne güzel işte maçları izlersin haberleri izlersin daha ne istiyon sana d smart ı getirim istiyorsan ne güzel işte trt kanalları elektirik gitiinde izlersin akıllı ):

Program için teşekkür ederim. gerçekten arayıpta bulamadığım bir program. Ancak tam anlamıyla yararlanamıyorum Tel E71 görüntü var ses yok ne yaptıysam sesi açamadım.
TRT Haber, Trt1,trt3,Trt çocuk, yumurcak,samanyolu,power turk, kanal A şuan ki türkçe kanallar euro sportta da güzel maçlar yayınlanıyor ing. olarak . Ama ses yok bende

Ben n81 de demedim. Çalıştı. Yalnız tek sorun görüntü var ses yok. Paylaşım güzel. Teşekkür ederim

arkadaşlar bu nereye giriyoruz programı kurduktan sonra sormuyo registir falann

salo633

Üye
e66da acılıyo ama kanalı seyredemıyorum bir ayarı varmı

E 71 de denedim oldu ama SESİ yok..sesi fulledim yine yok..

murat--

Üye
super ama daha fazla kanal olmaliydi xd

gokser01

Üye
N79 yükledim ama ses yok arkadaşlar,inşallah bi çaresi bulunur.... emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.