Sprint: Galaxy S4 Mini, Galaxy Note 2 ve Galaxy S3 için Android 4.4.2 güncellemesi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Siyahların bazıları sorumlu bi arkadaşım 2 tane aldı bi kendisine bi ablasına siyahta bu sorun vardı beyaz gayet iyiydi bende bunu görünce beyaz aldım. Daha sonra bataryaları kontrol ettik değerler aynı olsa da siyahın batarya nosu falan farklı. Bu sorunu yaşayan birçok kullanıcı var hepsine sordum hepsi cihazın siyah olduğunu belirtti. Yani bu sorun siyahlarda var. Yeni batarya isteyin daha sonra formatlayın muhtemelen düzelecektir

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
zaten servis yazilimi yeniden yukleyip veriyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Adam Gibi Galaxy S4 Ve Note 3'e Yayınlamadılar Offical Updateyi Offf Samsung :angry:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
biri açıklayabilirmi şu durumu ; haberde geçen cihazlar lte li amerika versiyonu değilmi ? 4.4.2 kitkat güncellemesi lte li cihazlar içinmi gelicek yoksa international cihazlarada gelecekmi ! daha önceki güncelleme haberlerinde international cihazlar için güncellemenin gelmesi muamma idi. Birisi açıklarsa sevinirim...

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Benim cihaz lte surumu ama almanyadan aldim. LTE den kastiniz I9305 degil mi

Son düzenleme:

MaxipmaN

Üye
ya sakin olun az sonra şarj gitmiyo diye yakınıyoruz gelecek bi şekilde

nanotex

nanotex

Üye
Siyahların bazıları sorumlu bi arkadaşım 2 tane aldı bi kendisine bi ablasına siyahta bu sorun vardı beyaz gayet iyiydi bende bunu görünce beyaz aldım. Daha sonra bataryaları kontrol ettik değerler aynı olsa da siyahın batarya nosu falan farklı. Bu sorunu yaşayan birçok kullanıcı var hepsine sordum hepsi cihazın siyah olduğunu belirtti. Yani bu sorun siyahlarda var. Yeni batarya isteyin daha sonra formatlayın muhtemelen düzelecektir
Bakalım bir de yeni batarya isterim ne diyecekler.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Benim cihaz lte surumu ama almanyadan aldim. LTE den kastiniz I9300 degil mi
bildiğim kadarıyla s3 ün lte sürümleri 2 gb. ram e ve snapdragon 600 cpu a sahip . I9305 olarak geçiyor. international versiyonlar 1gb. ram e ve exynos cpu a sahip I9300 olarak geçiyor . daha önceki haberlerde ise samsungun kitkat güncellemesi için 1gb ram in yetersiz olması sebebiyle I9300 lere güncellemenin verilemiyeceği doğrultusundaydı. Yani demem odurki kitkatı 1gb ram lı s3 alacakmı ?

Slapper33

Slapper33

Üye
Cihazın lte sürüm olup olmadığını nasıl anlarız ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Bendeki cihazda 2gb ram var. S3 LTE diye geciyor zaten

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
O zaman I9305 kullanıyorsunuz ve güncelleme alacaksınız kesin. Acaba I9300 e de gelirmi kitkat?
Telefon rootlu zaten herhangi bi surume ciksin yeter :D Valla bilemiyorum 4.0 dan 4.3 e geldi daha vermeyebilirler

• Beğen
Tepkiler: Kontrol ve H.TOGAN
bilal72

bilal72

Üye
S4 mini için gelmeyecek galiba çünkü ciddi bir sızıntı Yayınlanmadı şimdiye kadar :confused:

reflex

reflex

Üye
S4 mini için gelmeyecek galiba çünkü ciddi bir sızıntı Yayınlanmadı şimdiye kadar :confused:
Gelir gelir sabret biraz htc mini mi neydi baska bi marka minisi verdi samsung ondan asagi kalirmi bi bakmisin guncelleme gelmis

Kerim.

Kerim.

Üye
Tab3 7.0 gelmesi çok iyi olur:)

blackcat67

blackcat67

Üye
touchwiz değişmeyecek kardeşim s3 1gb versiyonuda alıcak yenilik beklemeyin sadece durum çubuğu beyaz olur o kadar fazla değişiklik beklemesin kitkat için s3 kullanıcıları

ortak42

ortak42

Üye
ace2 istiyoruzzz...

Üst Alt