Haber Spotify Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Spotify Türkiye'de


Dünyanın en popüler dijital müzik platformlarından biri olan Spotify bugünden itibaren Türkiye’de kullanıma açıldı.

Türkiye’deki müzikseverler bugünden itibaren dünyaca ünlü dijital müzik platformu Spotify’a ücretsiz olarak erişebilecek ve 20 milyonu aşkın şarkıyı yasal olarak dinleyebilecekler. Satın alma veya indirme yapmadan sadece çalma tuşuna basarak müziğin tadını çıkarma olanağı sunan Spotify, kullanıcıların en sevdikleri müzikleri yanlarında taşımalarını da sağlıyor. Spotify Premium ile mobil cihazlar üst düzey bir müzik çalar olarak kullanılabiliyor

Spotify Ücretsiz. Spotify Ücretsiz ile kullanıcılar bilgisayarlarından müziğe anında ve ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

Spotify Limitsiz. Tamamen sınırsız bir müzik deneyimi sunan Spotify Limitsiz, müzik hayranlarının Spotify’a bilgisayarlarından 24 saat boyunca kesintisiz ve reklamdan arındırılmış bir erişim ile ulaşmalarını sağlıyor. Ayda 4.99 TL ücret karşılığında müzikseverler reklam ve taahhüt olmadan sınırsız bir müzik deneyimi yaşayabiliyor.

Spotify Premium. Spotify Premium ile kullanıcılar müziğe her yerden; bilgisayarlarından, cep telefonlarından, tabletlerinden ve ev eğlence sistemlerinden ulaşabiliyor. Spotify Premium üyeleri istedikleri şarkıları indirerek çevrimdışı olarak uçakta, metroda ya da oturma odalarında dinleyebiliyor. Ayda 9.99 TL ücret karşılığında geliştirilmiş ses kalitesi ile sunulan Spotify Premium, aynı zamanda müziğin reklamdan arındırılmış olarak dinlenebilmesini sağlıyor. Spotify, “Keşfet” sekmesi ile kullanıcıların sevdikleri müzik türüne göre günün her anında tavsiye edilen yeni parçalara ulaşmasını sağlıyor.

Spotify uygulamasını cep telefonlarınıza indirerek müziğin keyfini çıkartabilirsiniz.





 

Benzer Konular



Üst Alt