Spor yazarlarına göre şampiyon kim olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Spor yazarlarına göre şampiyon kim olur?
Spor yazarları, bitime 5 hafta kala, şampiyonluğu kovalayan iki takım Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.


Spor yazarları, Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta kala, şampiyonluğu kovalayan iki takım Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.


İşte görüşler: Hakan ÜNSAL
Forveti iyi olan götürür
Trabzonspor'un burada olmasının iki sebebi var: 1-) Şenol Güneş, 2-) Burak. Kadro kalitesi, basın desteği, taraftar desteği, yönetimin bu anlamda daha tecrübeli olması Fenerbahçe'nin avantajları. Yarış son haftaya kadar sürebilir. Forveti iyi olan bu işi götürür.
Ercan SAATÇİ
Fener'in psikolojisi iyi
Fenerbahçe'nin kendi psikolojisi iyi. Kadro kalitesi olarak, Fenerbahçe son haftalarda oynadığı oyunu da sürdürürse, şampiyon olacaktır. Hangi takım şampiyon olursa olsun, kaybeden takımın taraftarı, futbolcularını bağrına basmalıdır.
Kanat ATKAYA
Avantaj Trabzon'da
Kalan 5 maçı kazanması durumunda Trabzonspor, zaten şampiyon oluyor. Ancak arkadan gelen Fenerbahçe en ufak bir hatada öne geçmesi durumunda kupayı bırakmaz. Moralini ve konsantrasyonunu koruyan ipi göğüsler. Fenerbahçe'nin gerginliği tek dezavantajı gibi.
Sinan ENGİN
Trabzon takılmaz
Trabzonspor ancak çok kötü oynarsa yenilir. Çünkü çok mücadele ediyorlar. Formda bir Burak, bu performansını devam ettirdiği sürece her maçta gol atar. Trabzonspor'un bu yarışta takılması sürpriz olur. Çünkü komple bir takım görüntüsü veriyor. Puan kaybetmezler.
Altan TANRIKULU
İkisi de hak ediyor
İkisi de şampiyonluğu hak ediyor. Ülke olarak ikisinin yanında olmalıyız ki, Şampiyonlar Ligi'nde iki takımımız da birden mücadele etsin. Trabzonspor, savunma yaparak ve yüksek konsantrasyon ile maçlarını kazanıyor. Fenerbahçe ikinci yarıda muhteşem.
Ferudun NİĞDELİOĞLU
Stresi yenen bitirir
İki takım adına da son 5 maç oldukça gergin geçecek. Bu stresli beş 90 dakikayı, en rahat şekilde bitiren ipi göğüsler. İki takımın da artılarına eksilerine gelince, Fenerbahçe'nin en büyük kozu Alex olur. Trabzonspor da, stres yönetimini ayarlarsa kazanma ihtimali yüksek.
Bayram AYDIN
Trabzonspor stresli
Trabzonspor avantajlı olmasına rağmen ben F.Bahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum. Kalan 5 haftada puan kaybı yaşayan takım, geriye düşer. Fenerbahçe fikstür olarak avantajlı gözüküyor. Trabzonspor ise stres içinde. Son dakika golleriyle kazanıyorlar.
Kaynak: Hürriyet Gazetesi
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
inşallah biz olacaz :naughty:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şampiyonluğu kesinlikle biz hak ediyoruz .
2.yarıdan itibaren , her maçı iyi oynayarak kazandık . Oyun yapısıyla , mücadelesiyle , taraftarıyla kesinlikle hak eden taraftar Fenerbahçe diye düşünüyorum ...

İnşallah da hak ettiğimiz bu şampiyonluğu kazanacağız .
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ts bir adım önde. Sıkıntıya girmezlerde güle oynaya götürürler şampiyonluğu.
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Ts 2-3 maç daha arka arkaya kazanırsa şampiyonluğu alabilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt