spor salonunda olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
spor salonunda olay
beden dersindeyiz bigün hocayı bekliyoz hepimiz tüm sınıf salonda ve o esnada ben sepette büssürü top buldum bizim sınıf biraz gaza gelen bi tip oldugu için bunları aldım ve yere atıpmaç basladı diye bagırdım o anda bütün sınıf coştu herkes topların peşinden koşturmaya başkladı bizim sınıfın en manyak elemanı yalçın bi topu almış önüne 5 kişide onu kovalıyodu bagrış çağrış neyse sonra derken sınıfın en çalışkanı uğurla bedenci geldi aslında türkçeciydi ve hepimizi sıraya koydu ve yalçına sen öne çık bakayım diyip sana kim o topları dağıt dedi lan diye önce tokat attı sonra tekme attı sonra bi gün sağlık topu buldum ve uğurun önüne attım çok hafifmiş gibi vur uğur dedim uğur topu görünce zincirini koparmış bir hayvan gibi koştu koştu sağlık topuna var gücüyle vurdu ve çatırdadanak bacağa kırıldı bütün sınıf yarıldı şimdi ama uğurun öylece topa koşması garibime gitmişti gittim sordum neden böyle koştun topa dedim oda geçen dersete yalçın bundan kopya istemiş buda vermeyince yalçın bunun hayalarına tenefüsde var gücüyleuçan tekme atmış hayaları patlamış ve uğurda intikam olsun diye derste top üsrerken görünce var gücüyle yetişin hocam sıfır toplar tplar gidiyo diye ortalıgı ateşe vermiş ve hoca gözü dönmüş bi şekilde koşmuş anlıycağınız şimdi yaptıklarıundan pişman oldugunu söyledi ve vicdan azabı çektiğini ve bu azapla sınvalara konstantre olamadıgını geleceği söszkonusu oldugunu ağlayarak ifade etti sizce uğuru bu vicdan azabından kurtarmak için ne ypmalıyım önerilerinizi bekliyorum

Anıl Umut

Emekli Yönetici
İlk defa kendi isteğinle gereksizlere açtın konunu dedim ama yanılmışım,praetor taşımış:d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Beden dersindeymiş, okul bitti çakal :ehe

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
sen nickmi değiştin la yoksa başka bi hesapmı açdın :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:pro: Maxihort ekibi :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...