Spor Makalesi Yazarak Coin Madenciliği Yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

bycanan

Üye
    Konu Sahibi
Spor Makalesi Yazarak Coin Madenciliği Yapmak
Bitcoin'in yükselişini gören herkesi doğal olarak coin madenciliği yapma hevesi almış durumda. Özellikle bitcoin gibi popüler coinlerin madenciliğini yapmak ise oldukça pahalı ekipman ve yüksek enerji gerektirmekte. Hal böyle olunca da madenciliği daha basit olan coinler yavaş yavaş popüler olmakta.

Madenciliği en kolay olan coinler kuşkusuz içerik üreterek kazılan coinlerdir. İçerik üretilerek yapılan madenciliğin atası ve ilk örneği ise steemit'tir. Fakat gerek Türk topluluğunun yetersiz sayıda oluşu, gerekse coin çıkalı 3. seneye yaklaşması bu coinin madenciliğini de hatrı sayılır şekilde zorlaştırdı.

Steemit'i örnek alan Rus Devi Scorum Medya ise Steemit'in bir klonu olan SCR coini çıkararak spor içerikli makaleler yayınlayarak madencilik yapmaya imkan tanımaya başladı.
Futboldan sporuna aklınıza ne geliyorsa spora dahil her alanda özgün makaleler yazarak yada yazılan makalelere yorum yaparak oy toplayabilir ve bu oylarla SCR coin kazanabilirsiniz. Daha açık bir deyişle, evinizdeki bilgisayarınızla sonsuza kadar madencilik yapabileceğiniz bir coinden bahsediyorum.

Sitede herhangi bir referans sistemi bulunmadığından burada link paylaşmıyorum. Derdim sadece sisteme katılmak isteyen varsa haberdar olsun. Neticede sporla yatıp kalkan bir milletiz.

Konu ile alakalı kafanıza takılan herşeyi bana sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Umarım işinize yarayan bilgilerdir.
 


Üst Alt