spoiler ziyaretçilere yasaklansa ?

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
spoiler ziyaretçilere yasaklansa ?
Son haftalarda online ziyaretçiler kısmını takip ediyorum.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Genel olarak ne zaman istatistiklere bakarsam bakayım genellikle 200 üye çevrimci ve 2000 kişi de ziyaretçi olarak forumda gözüküyor.Zaman zaman bu sayı düşüyor yükseliyor o ayrı .Burası bir forum sitesi oldugundan burada mesaj yazılması gerekiyor.Mesaj yazılmadığı sürece dışardan pek iyi sonuçlar göremiyorum.Genel olarak bir pasiflik oluyor ve bunu üyelerde görüyor.Şimdi forumda ki mesaj sayısını artırmaya yönelik şöyle bir çalışma fikri geldi aklıma. Bildiğiniz üzere linkleri genel olarak spoiler içine alıyoruz. Bunu sadece üye olanaların görebiliceği bir şey haline getirsek .(eklenti sistemi gibi) Böylelikle en azından malum 2000 kişiden bazıları üye girişi yapma durumunda kalacak. İstediği linke ulaştıktan sonra çıkış yapmayabilir hatta ilgi çekici bir başlık gözüne çarparsa cevap atabilir diye düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? En azından mesaj sayılarını artırmaya yönelik bu çalışmayı gerçekleştirebiliriz. bu konuda başka çözümlerde gerekli o ayrı, onları başka bir zaman konuşuruz. @Admin @Yönetici

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
Çok iyi olur çokta güzel olur bence :eller:

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
SHS

SHS

Üye
Zaten böyle olmalı, ziyaretçilerin linkleri açıkça görmesi çok acayip, üye olmayan görmemeli

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Benim düşüncem de, en fazla 5 tıklama yapabilsin, 5. Spoiler tıklamasında uyarı bildirimi karşısına çıksın, daha fazla içerikten faydalanmak ve Maxicepte güzel vakit geçirmek için üye olunuz gibi.

ANIL

ANIL

Admin
Hiç üye olmadan geri dönenler olabilir. Üye ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Sadece link için üye olan biri bize mesaj olarak pek bir şey kazandırmaz gibi. Şu sıralar günlük 1000-1500 mesaj atılıyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
zaten üye ihtiyacımız olduğundan değil mevzu.O 2000 misafirden elbet daha önceden üye olmuşlarda vardır .Onlar foruma giriş yapıp mesaj atsın diye diyorum.

Bay H

Bay H

Üye
Böyle bir sistem kullanıcıları kayıt olmaya teşvik etmekten çok "ne uğraşıcam sizle" düşüncesine yöneltir. Halihazırda ilgili uygulama başlık veya konu içerisinde zaten geçmekte, kullanıcı bunu iki hamlede araştırarak farklı bir siteden indirebilir.

Bu da bizim için zarardır/kayıptır.

Misafirlerin üye olması veya daha çok kullanıcı/mesaj çekebilmek için farklı yollar denenmeli/aranmalı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
misafirleri üye olmaya zorlamak onları bu tür kısıtlamalara maruz bırakarak biraz zor.

işin püf noktası insanları cezbedecek bir şeyler sunarak onları da katılımcı olmaya teşvik etmek gerekir. Bu da değişen web sitesi şartlarında maliyet demektir. Fakat uzun zamandır bir çok proje gündeme gelmesine rağmen bir tanesini bile hayata geçiremedik. Biz maxicep olarak bu kadar ağırdan alırsak ve gelişme gösteremezsek insanların da bu ortamda katılımcı olmasını beklemek hayalden öteye geçmez.

Ozan

Ozan

Admin
Spoiler içeriklerini düşündüm taşındım ve misafirlere gizledim arkadaşlar. Bu aslında üye kazanmak ve hit kazanmak amaçlı değil, uygulama ve program yapımcılarının aynı zamanda google botların direkt olarak konuda link paylaşımını indekslememesi için aldığım bir karar.

Bu yüzden, bundan sonra yapılacak tüm harici link paylaşımlarını daha da özenli bir şekilde spoiler içlerinde barındırılmasını sağlayın yönetim olarak. En sağlıklı durum bu olacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: anılbaran

Üst Alt