Spiderman 3

Sponsorlu Bağlantılar

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
Spiderman 3

[yt]0k3EFR_mtu0[/yt]

[YT]euAdO-sUxQQ[/YT]

bence bu filmin 2007 nin en iyi filmi olacak.:spr
Çünkü 1.ve 2. filmdeki heyecanlı konular ve olaylar bu filmde pekişiyor ve yenileri ekleniyor.
Yani heyecanı katlıyor.Fragmanını izledikten sonra dahada iyi anlarsınız ama dehşet bişey ya.

Mayısın 4 nde çıkıyorrr:oley:oley

D3N1Z

D3N1Z

Üye
yeni kiyafeti cok guzel olmus walla =)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
5 gün kaldı vakit geçmiyor :D
cinemada ağ sesleri süper çıkıyor üstünüzden geçiyormuş gibi bakalım seslendirme nasıl:) matrix gibi bir sonuçdan korkuyorum
insan yokdu :ehe

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Peki bu nasil yeni yaptim =) cok efkarli duruyor =)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
İçmeden kahraman olunur mu?:D

D3N1Z

D3N1Z

Üye
arasira boyle ufak kafayi bulacak yoksa nasil ucsun bizde icince ucmuyormuyuz =)

hades33333

hades33333

Üye
bayadır yazılmamış ama yazmak istedim yorumlarımı... bi kere orjinal simbiyot kıyafeti filmdeki gibi değildir spider-man'in... şöyledir:

ikinci olarak filmde simbiyotun sadece peter'in davranışlarına etkilerini görüyoruz... oysa çizgi romanda, simbiyot'u giydiği anda çok daha güçlü oluyordu... aynı zamanda filmde sadece kıyafete bulaşmasına rağmen, çizgi romanda tamamen ayrı bir şeydi simbiyot. peter'ın her istediğini yapan bi "canlı"... tabi venom'a çok çok az yer vermeleri beni hayal kırıklığına uğrattı... venom, spider'ın en büyük düşmanlarından biri... sadece venom'un olduğu bir film yapılması gerekirken, son yarım saate sıkışmış... bi de spidey'in lizard, mysterio, scorpion, rhino gibi daha büyük düşmanları varken kum adamın nerden çıktığını hala anlayamadım... daha iyi olabilirdi bence... hatta çok daha iyi olabilirdi ama napalım artık bunla yetineceğiz...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
bu tür filmler hoşuma gider fakat gidipte bi kurtlar vadisi mafya terör filmi izlemem:)

POWER

POWER

Üye
İzledim çok güzeldi çok beğendim ama alakasız şeyler wardı mesela o göktaşı?ne alaka yaw???sonra kum adamın ne espirisi war orda ki???

hades33333

hades33333

Üye
İzledim çok güzeldi çok beğendim ama alakasız şeyler wardı mesela o göktaşı?ne alaka yaw???sonra kum adamın ne espirisi war orda ki???

göktaşı alakasız değildi, spidey'in üstüne yapışan simbiyot o göktaşından çıkıyodu... çizgi romandaki gibi bütün kahramanları başka boyuta geçirip orda bu kostümü giydircek şansları olmadığı için (ki öbür boyuttayken de bi taştan bulaşıodu), çizgi filmdeki tekniğin benzerini uygulamışlar.. göktaşından bulaştırmışlar kısaca:)... ama kum adamda sana katılıyorum... dr connors (lizard'a dönüşüyo) varken filmde, kumadam saçma olmuş...

POWER

POWER

Üye
göktaşı alakasız değildi, spidey'in üstüne yapışan simbiyot o göktaşından çıkıyodu... çizgi romandaki gibi bütün kahramanları başka boyuta geçirip orda bu kostümü giydircek şansları olmadığı için (ki öbür boyuttayken de bi taştan bulaşıodu), çizgi filmdeki tekniğin benzerini uygulamışlar.. göktaşından bulaştırmışlar kısaca:)... ama kum adamda sana katılıyorum... dr connors (lizard'a dönüşüyo) varken filmde, kumadam saçma olmuş...
Walla çizgi romanını bilmiyorum ama bence o göktaşı çok alakasızdı yaw...Daha farklı nasıl olurdu bilmiyorum ama böle saçma olmuş...Durduk yerde göktaşı dan diye düşüyor içinden o şey çıkıyor ee sonra başka işi yok motorun(sanırım mobylet ti :) )plakasına yapışıyor üstelik öle bi yaratıkki sanki özellikle spidey için gelmiş gibiydi...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
çocukken En Sevdiğim çizgi Film Kahramanlarindan Bir Tanesiydi. örümcek Adam 1 Ve 2 Bence Güzel Değildi Bunun çok Güzel Olduğu Söyleniyor Ayrica Hiristiyanlik Propagandasininda Yapildiği Söylenmekte Bakalim Izledikten Sonra Kendi Yorumumu Yazarim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt