Speedx oynayanlar Hız yapılan aracımız nedir ? Bulabilen varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Speedx oynayanlar Hız yapılan aracımız nedir ? Bulabilen varmı ?
Speedx oynayanlara soruyorum. Biz o oyunun içinde iken hangi aracız ? :ehe

Ayrıca bu speedx deki 3D özelliğini adam akıllı kullanabilen varsa söylesinler.

mezoart

mezoart

Üye
Yuvarlak bir topu yönlendiriyorsun bildiğim kadarıyla. (>

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Hiç topa benzemiyor ama hiç olmassa daire bir ekranda yönlendirilme olmalıydı :ene

----------Eklendi @ 13:02:01 ---------- Yazıldı @ 13:01:24 ----------

Arkadaşlar ayrıca 3D özelliğini tam anlamıyla kullanabilen arkadaşlar söyleyin lütfen :(

Febris

Febris

Üye
kutu gibi bişey olabilir :D

FastBreaker

FastBreaker

Üye
3d gözlük yeni nesil gözlükler değil arkadaşım. 3d çocuk dergileri falan var mavi kırmızı şeffaf plastik bulunan bi gözlük olmadı kırtasiyelerde falan satılıyor.

PriZm

PriZm

Üye
yesil-kirmizi su gazetelerin yaninda verilenlen gozluklerden kullanirsan olur.fakat simdiden belirteyim gercek 3d ile alakasi yok:D

Edit: benden once yazilmis:D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
ZAten o yüzden dedim. Sırf o gözlüğü alabilmek için 3D sinemalardan gözlük yürüttüm. Tık yok. Oyunda. Ama yürüttüğüm gözlük kaliteliydi. O çalıştırmıyorsa çocuk dergilerinden çıkan gözlük nasıl 3D yapabilirki ? :D

Castiel91

Üye
you are doing it wrong!!

mezoart

mezoart

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4294823' Alıntı:
ZAten o yüzden dedim. Sırf o gözlüğü alabilmek için 3D sinemalardan gözlük yürüttüm. Tık yok. Oyunda. Ama yürüttüğüm gözlük kaliteliydi. O çalıştırmıyorsa çocuk dergilerinden çıkan gözlük nasıl 3D yapabilirki ? :D

Bazılarında öyle oluyor.Örneğin benim kuponla biriktirip aldığım National Geographic belgesel setinde 3D bir belgesel vardı ama sinemadaki 3D gözlükleri ile değilde ötekileriyle izlenebiliyordu.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım.

Konu dağılmadan "Speedx'deki hız yapılan aracımız nedir" Başlığından devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt