Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Speedx oynayanlar Hız yapılan aracımız nedir ? Bulabilen varmı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy
Üye
Konu Sahibi
Speedx oynayanlar Hız yapılan aracımız nedir ? Bulabilen varmı ?
Speedx oynayanlara soruyorum. Biz o oyunun içinde iken hangi aracız ?
Ayrıca bu speedx deki 3D özelliğini adam akıllı kullanabilen varsa söylesinler.
mezoart
Üye
Yuvarlak bir topu yönlendiriyorsun bildiğim kadarıyla. (>
FlaxLy
Üye
Konu Sahibi
Hiç topa benzemiyor ama hiç olmassa daire bir ekranda yönlendirilme olmalıydı :ene
Arkadaşlar ayrıca 3D özelliğini tam anlamıyla kullanabilen arkadaşlar söyleyin lütfen
Febris
Üye
kutu gibi bişey olabilir
FastBreaker
Üye
3d gözlük yeni nesil gözlükler değil arkadaşım. 3d çocuk dergileri falan var mavi kırmızı şeffaf plastik bulunan bi gözlük olmadı kırtasiyelerde falan satılıyor.
PriZm
Üye
yesil-kirmizi su gazetelerin yaninda verilenlen gozluklerden kullanirsan olur.fakat simdiden belirteyim gercek 3d ile alakasi yok
Edit: benden once yazilmis
FlaxLy
Üye
Konu Sahibi
ZAten o yüzden dedim. Sırf o gözlüğü alabilmek için 3D sinemalardan gözlük yürüttüm. Tık yok. Oyunda. Ama yürüttüğüm gözlük kaliteliydi. O çalıştırmıyorsa çocuk dergilerinden çıkan gözlük nasıl 3D yapabilirki ?
ZAten o yüzden dedim. Sırf o gözlüğü alabilmek için 3D sinemalardan gözlük yürüttüm. Tık yok. Oyunda. Ama yürüttüğüm gözlük kaliteliydi. O çalıştırmıyorsa çocuk dergilerinden çıkan gözlük nasıl 3D yapabilirki ?
Bazılarında öyle oluyor.Örneğin benim kuponla biriktirip aldığım National Geographic belgesel setinde 3D bir belgesel vardı ama sinemadaki 3D gözlükleri ile değilde ötekileriyle izlenebiliyordu.
FlaxLy
Üye
Konu Sahibi
hmm anladım.
Konu dağılmadan "Speedx'deki hız yapılan aracımız nedir" Başlığından devam edelim.