SpeedView Pro v3.1.3

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
SpeedView Pro v3.1.3
Ekran görüntüleri:

Uygulamayı indirmek için:

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: en-sel ve x-scarface

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
uygulamaların ne işe yaradığını yazmıyosunuz ya yapılan paylaşımın hiç bi önemi kalmıyo. sadece resme bakarak insan ihtiyacı varsa bile bunu anlayamıyo

• Beğen
Tepkiler: bafrali046
x-scarface

x-scarface

Üye
uygulamaların ne işe yaradığını yazmıyosunuz ya yapılan paylaşımın hiç bi önemi kalmıyo. sadece resme bakarak insan ihtiyacı varsa bile bunu anlayamıyo

Market linki onun için veriliyor gerekli açıklamayı market yapmış zaten girip bakarsanız anlayabilirsiniz.
Ayrıca ingilizcem yok diyorsanız translate ile çevirebilir ya da hiç olmadı uygulamanın kategorisine ve resimlerine bakıp anlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Dede
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler

byneo

Üye

Market linki onun için veriliyor gerekli açıklamayı market yapmış zaten girip bakarsanız anlayabilirsiniz.
Ayrıca ingilizcem yok diyorsanız translate ile çevirebilir ya da hiç olmadı uygulamanın kategorisine ve resimlerine bakıp anlayabilirsiniz.

İyi forumlar.
Cogumuz mobil giriyoruz translate ile ugrasirsak zahmet verir ama sen bu gps yardimiyla hizini olcer yazarsan hem millete gercekten yardim etmis olursun hemde diger arkadaslara ornek olursun bende genellikle konu basliginda bile aciklama olmayan paylasimlari acmam. Ayrica cesitli uygulamalar bolumundeyiz 2 kelime yazmaya erinmesek daha iyi olur. (az olan ingilizcem sayesinde konuya girdim) yinede paylasimin icin tsk. Guzel uygulama.

ferhat karaman

ferhat karaman

Üye
Arkadaslar ucretli uygulamalari ücretsiz olarak dagitiyo birde aciklama istiyosunuz bravo sizlere tembellik yapmayin arastirin biraz

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Arkadaslar ucretli uygulamalari ücretsiz olarak dagitiyo birde aciklama istiyosunuz bravo sizlere tembellik yapmayin arastirin biraz

Teşekkürler sizler gibi anlayışlı insanlar sayesinde insanın paylaştıkça paylaşası geliyor :) Malesef bizim insanımızın geneli herşey avucuna kolay gelsin ister böyle.

• Beğen
suat1111

suat1111

Üye
neyse mersii

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama hakkında bilgi yazamıyorum çünkü kurup deneme yapamıyorum. Google'ın çevirisi iş yapmaz zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve x-scarface

gestere41

Üye

Teşekkürler sizler gibi anlayışlı insanlar sayesinde insanın paylaştıkça paylaşası geliyor :) Malesef bizim insanımızın geneli herşey avucuna kolay gelsin ister böyle.

Ne tembeliz, ne de herşey avucumuza kolay gelsin istiyoruz... Bütün bu ücretli uygulamalar yabancı sitelerde ya da blackmarkette mevcut. Hadi benim az çok ingilizcem var ve işlerimi halledebiliyorum; ama hiç ingilizcesi olmayan biri ne yapacak? iki kelamınızı eksik etmeyin paylaşımcı ustalar...

ferhat karaman

ferhat karaman

Üye
Zaten programlar %90 ingilizce azda olsa ingilizcesi olmayan adam bu programlarla isi ne altinda aciklama olsa ingilizcesi olmadigi icin zaten kullanamayacak bu programi black marketde vede ingilizce sitedeki cogu programlar lisans hatasi veriyo yada uyumsuzsuk sorunu yasiyo hem hangi cagda yasiyoruz
Ingilizce bilmedigi icin anlamiyorsa resminden bakipda yine anlamiyosa kullanmayin o telefonu

• Beğen
Tepkiler: Dede, x-scarface ve Buğra
x-scarface

x-scarface

Üye
Zaten programlar %90 ingilizce azda olsa ingilizcesi olmayan adam bu programlarla isi ne altinda aciklama olsa ingilizcesi olmadigi icin zaten kullanamayacak bu programi black marketde vede ingilizce sitedeki cogu programlar lisans hatasi veriyo yada uyumsuzsuk sorunu yasiyo hem hangi cagda yasiyoruz
Ingilizce bilmedigi icin anlamiyorsa resminden bakipda yine anlamiyosa kullanmayin o telefonu

Teşekkürler abim benim yerime güzel cevap vermişsin umarım yeterince anlaşılmıştır.

Keyifli forumlar.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
tskler..

stay23

stay23

Üye
Link ölmüş

sevenkalpler

sevenkalpler

Üye