xkanserx16
Üye
Speed Hack 1878
Paylaşılmama kararı alınmıştı bazı arkadaşlar buna görüyorum ki uymamış üstelik programı kendi serverlarında kapatıp paylaşmışlar sadece acıyorum
“F” Tuşuna Bastığınız zaman Tıkladığınız ,seçtiğiniz veya yazdığınız kordinata gider.
Resim
26 Temmuz 2011
Kullanımı gayet basit atak yapılcak char seçilir ve id botununa basılır.Listeden hangi skili kullanmak istediğinizi seçip atak başlatabilirsiniz. oto kalk işaretleyen arkadaşlar Mage Name yazan yere partydeki tp yapıcak magenin adını büyük küçük harf dikkat ederek yazmalıdırlar.
Speed Hack ekledim arkadaşlar sorunsuz çalışıyor “E” tuşu ve Mause Sol Click ile çalışıyor
Versiyon Değişiklikleri :
Bot Yapıldı
1861 Patch Güncellendi
Speed Hack Eklendi “E” basılı tutun ve mause yardımı ile gitmek istediğiniz yere götürün
Oto Minor – Oto Hp Pot – 3′lü Ok Eklendi ve yakından hepsi isabet ediyor.Npt Yaparken Hangi Skili Seçerseniz Seçin Eğer Kesilen Char Yakındaysa 3′lü ok atar.
Oto Güvenli Npt Yerine Gitme Eklendi(Hiçbir Şekilde Hapis Riski Yoktur.Irkınıza Göre Güvenli Npt Yerine Git Tıklayın ve gerisini bırakın o halletsin Tp Sisteminde Ufak Değişiklikler Yapıldı
Yeni tp sistemi eklendi. Kullanıcılar tekrardan inidirip kullanabilirler.Sorunlarını konu altına yada msn’den bana iletmenizi rica ediyorum.
Magelerdeki Tp Sorunu Çözüldü.Sadece “Yatanı Çek” basarak ölen charı tp yaptırabilirsiniz.
Yardımı İçin RossMax* arkadaşımıza teşekkür ediyorum unutmuşum teşekkür etmeyi sağolsun
TPT aLan arkadaşlar koab multi kullansın öyle denesin. başka multi ile kullanmasınlar. Windows 7 dc sorunu üzerinde çalışamıyorum öünkü windows 7 pc yok ama yakın bir zaman içinde onuda hallederim
Çalışıyormu diye Merak Edenler İçin

“F” Tuşuna Bastığınız zaman Tıkladığınız ,seçtiğiniz veya yazdığınız kordinata gider.
Resim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
26 Temmuz 2011
yaklaşık Olarak 1 Aydır Kendi Yaptığım Bu Programla Npt Yapıyorum Hiç bir Sorunu yok dc , tpt gibi.Zaten Kendimde 1 aydan beri bunu kullanıyorum piyasada çok npt programı olduğunun farkındayım ve hepside hemen hemen aşşa yukarı aynı bende farklı birşeyler yapayım dedim. Piyasadaki npt programlarında tp olayı saniye üzerinden oluyor saniyeyi siz ayarlıyorsunuz elbetteki kesinlikle tp kaçmıcak diye bir kural yok siz 2 ayarlarsınız char 3 saniyede ölür veya aynı anda tp yapmaya çalışır vs. vs. bu programın öyle bir sorunu yoktur kullanan arkadaşlar zaten kendileri de anlıcaklardır.Kullanımı gayet basit atak yapılcak char seçilir ve id botununa basılır.Listeden hangi skili kullanmak istediğinizi seçip atak başlatabilirsiniz. oto kalk işaretleyen arkadaşlar Mage Name yazan yere partydeki tp yapıcak magenin adını büyük küçük harf dikkat ederek yazmalıdırlar.
Speed Hack ekledim arkadaşlar sorunsuz çalışıyor “E” tuşu ve Mause Sol Click ile çalışıyor
Versiyon Değişiklikleri :
Bot Yapıldı
1861 Patch Güncellendi
Speed Hack Eklendi “E” basılı tutun ve mause yardımı ile gitmek istediğiniz yere götürün
Oto Minor – Oto Hp Pot – 3′lü Ok Eklendi ve yakından hepsi isabet ediyor.Npt Yaparken Hangi Skili Seçerseniz Seçin Eğer Kesilen Char Yakındaysa 3′lü ok atar.
Oto Güvenli Npt Yerine Gitme Eklendi(Hiçbir Şekilde Hapis Riski Yoktur.Irkınıza Göre Güvenli Npt Yerine Git Tıklayın ve gerisini bırakın o halletsin Tp Sisteminde Ufak Değişiklikler Yapıldı
Yeni tp sistemi eklendi. Kullanıcılar tekrardan inidirip kullanabilirler.Sorunlarını konu altına yada msn’den bana iletmenizi rica ediyorum.
Magelerdeki Tp Sorunu Çözüldü.Sadece “Yatanı Çek” basarak ölen charı tp yaptırabilirsiniz.
Yardımı İçin RossMax* arkadaşımıza teşekkür ediyorum unutmuşum teşekkür etmeyi sağolsun
TPT aLan arkadaşlar koab multi kullansın öyle denesin. başka multi ile kullanmasınlar. Windows 7 dc sorunu üzerinde çalışamıyorum öünkü windows 7 pc yok ama yakın bir zaman içinde onuda hallederim
Çalışıyormu diye Merak Edenler İçin