Speed Car İstek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Speed Car İstek
Android'te bunun gibi 3-4 uygulama var ne bileyim motorlu olanı grafikleri faklı olanı.Çok eğlenceli bir oyun ve insanı sarıyor bağımlılık yapıyor diyebilirim.Symbian^3 için bunun benzeri bir oyun var mı ? varsa link atabilir misiniz ?

Oyunun Videosu ;

Bence Nokia'nın daha komplike oyunlar yerine böyle basit ama eğlenceli oyunlara ihtiyacı var.Hiç yoktan uygulama sayısını belirli bir seviyeye ulaştırana kadar.

uruno

uruno

Üye
Keşke oyun bölümüne açsaydın konuyu.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Oyun bölümünde istek konusu açınca çabuk kapatıyorlar.Bende burası yada yazılım destek arasında kaldım.Buraya açtım.İnş yanlış yapmamışımdır.

----------Eklendi @ 17:43:26 ---------- Yazıldı @ 17:29:05 ----------

up up up

----------Eklendi @ 19:11:27 ---------- Yazıldı @ 17:43:26 ----------

Bilen hiç kimse mi yok rastlayan v.s oyun aşırı basit bir oyun ve motorsiklet hali android markette en üst sıralarda.Buna rağmen nokia'da benzer bir oyun yok mu :/

aleranol

aleranol

Üye
aç asphalt ı oyna forumda var signed ve hd olan 6-5 asphaltlar var.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
aç asphalt ı oyna forumda var signed ve hd olan 6-5 asphaltlar var.

Asphaltı biliyorum öyle değil bu oyun ama :D bende de asphalt 5 NFC ve 6 var ama bu oyunun motorlusunun hazzını vermedi.Oyundaki amacın önündeki arabalara çarpmamak.İleride arabanın hızı artıyor ve diğer arabalar sağ-sol şeride geçmeye başlıyor.İşte o esnada yaptığın mücadele ve terleme olayı mükemmel oluyor :D gerçi benim için oyun pek önemli değil ama bu olursa tadından yenmez.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Bilen hiç kimse mi yok ?

_ardaa

_ardaa

Üye
aynısı yok ama benzeri vardı sanırım oyun bölümüne bakayım bulursam link atarım.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
aynısı yok ama benzeri vardı sanırım oyun bölümüne bakayım bulursam link atarım.

Aynısını aramıyorum zaten benzerini.Valla eğer bulursan dua manyağı yaparım seni :D

aleranol

aleranol

Üye
Testere gibi konuştun valla özgürlük yada ... seçim senin :kop:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Tam olarak aradığım oyun değil ama bu da fena değil :/

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Bilen kişi oranı 147'de 0,5 kendimi kendi kendine konuşan deliler gibi hissediyorum.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ilk okula giderken ataride oynardım bu oyunu :D

selllman82

selllman82

Üye
kardesim bende biliyorumbo oyunu super bisey iphone oyunu da dogal olarak aynisini android de yapmis ben symbian 3 icin aradim bulamadim....ayrica gold miner de super bi oyun onuda bulamadim yapacak bisey yok millet oyunun gozune vuruyo biz bakiyoz:)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Ya 1-2 arkadaş var şimdi internette ördüğün flash oyunları normal oyuna çeviriyorlar.10 tane falan oyun çevirmişler.Eğer biz gold miner'in yada benim bahsettiğim oyunu internette bulup linkini atarsak çevirebilirler.Flash oyun olmalı tabi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt