xCHIVALR0US Üye Vodafone cepnet paketinde sınırı geçip edge hızına dayanıncada kullanabilecek miyim bakalım Edit: Izlenebiliyormuş
Vodafone cepnet paketinde sınırı geçip edge hızına dayanıncada kullanabilecek miyim bakalım Edit: Izlenebiliyormuş
Mr.Behlül Üye zypho_03izmirli' Alıntı: kardeş şunu sertikalayıp da paylaşsana yaw Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım zaten uygulama sertifikalı...Sende sertifika yok gösteriyorsa telefonunu hacklemenini öneririmHacklemeden fazla uygulama yükleyemezsin zaten telefonuna..Önce hackle ondan sonra bu uygulamayı kullanabilirsin...
zypho_03izmirli' Alıntı: kardeş şunu sertikalayıp da paylaşsana yaw Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım zaten uygulama sertifikalı...Sende sertifika yok gösteriyorsa telefonunu hacklemenini öneririmHacklemeden fazla uygulama yükleyemezsin zaten telefonuna..Önce hackle ondan sonra bu uygulamayı kullanabilirsin...
Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi aokuducu' Alıntı: ya arkadaşlar tam sürüm değil bu, neden birbirimizi kandırıyoruz ayıp ya... Genişletmek için tıkla ... Kimseyi kandırdığımız yok, zip için not defterinde s.erial mevcut.
aokuducu' Alıntı: ya arkadaşlar tam sürüm değil bu, neden birbirimizi kandırıyoruz ayıp ya... Genişletmek için tıkla ... Kimseyi kandırdığımız yok, zip için not defterinde s.erial mevcut.
atar123 Üye ben n73 e yükledim ama ''menü özellik desteklenmiyor'' hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi yusuf petek' Alıntı: sertifika hatası diyo yardım edinnn Genişletmek için tıkla ... [Mutlaka Okuyunuz!] SSS, Telefon Modelleri, Bilmeniz Gerekenler... [Son Güncelleme: 25.08.2010]
yusuf petek' Alıntı: sertifika hatası diyo yardım edinnn Genişletmek için tıkla ... [Mutlaka Okuyunuz!] SSS, Telefon Modelleri, Bilmeniz Gerekenler... [Son Güncelleme: 25.08.2010]