Rock Ve Roll
Üye
Artık android kullandığım için çok destek veremiyorum. Ama yorumları okursanız yaklaşık 4-5 yapan kişi var. Yani anlatımda sıkıntı yok. Telefonunuz hacklimi ?
Bilmiyorum. Refresh sürümleri ile uyumsuz olabilir. diyorum ya androide geçtim artık symbian hakkında bilgim yokewt tel hack li ama 11 de kaldm uygulamai actigim zamn menuye atiyo
Bilmiyorum. Refresh sürümleri ile uyumsuz olabilir. diyorum ya androide geçtim artık symbian hakkında bilgim yok
Rica ederimpeki yinede tesekkurler
Rica ederim.Tek birşey soracağım.. Symbian belle FP2'de çalışıyor mu ? Deneyen varsa bilgilendirebilir Mi ? Ona göre uygulayacağım.. Bu arada Güzel Paylaşım Kardeşim Emeğine Sağlık.
Ya telefonunda cfwde yok sanırsam. Ozmn kesinlikle olması lazım. Telefon hacklimi ?
c6-01 başarılı ilk önce yapamadım sonra iyice takip ettim ve oldu teşekkürler arkadşım
eyvallah dostum eline sağlık
belle refresh te çalışmıyormu??
- - - Eklendi - - -
hackless benim tel hackli c6-01. Bu linkteki spb yi indirdim ama bozuk dedi bende 3d cau.... İndirdim ordaki spb den yapayım dedim ama olmadı. Biliyorum androide geçmişsin tahminince sorun nedir?
Hacki yapamamissindir. İnstallserveri c/sys/bin kismina attinmi ???
son zamalarda bu sorunu almaya çok başladım. çoğu kişide olmuyor neden acaba ???yok hackta felan sorun yok o kısım tamam. Bu spb programı olmadıverdiğin linkteki rar ı şnditdim spb bozuk dedi. Bende başka spb indirdim. Verdiğin adımları tek tek yaptım ama spb yi açınca kapanıyor sonra tekrar açılıyor. Olmuyor yani
ya herseyi yaptım normal mesela telefonum dik olunca sorun yok bence harika uygulama ama gel gör ki yan yatınca yükleniyor deyip uygulamadan atıyor.telefonum E7 yardım edermisiniz
Rica ederim603 fp2 kulanıcısıyım bende güzel çalışıyor arkaadaşım
- - - Eklendi - - -
arkadaşım ayarlardan/genel e gel oradan 5.sütunda otomatik yazar onu dikey yapınca o sorun ortadan kalkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?