SPB Software Mobile Shell v3.7.537 + seri.als

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SPB Software Mobile Shell v3.7.537 + seri.als

SPB Mobile Shell, yeni nesil kullanıcı arayüzü ile cihazınızın tüm özelliklerini ortaya çıkaran bir uygulamadır.

Arkadaşlar Konuyu begendiyseniz lütfen Teşekkür Et butonunu tıklamayı unutmayız.:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asdera, pfffbe, MEHMET ÇİFTÇİ ve 60 diğerleri

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
teşekkürler

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
teşekkürler ser.ler çalışıyor ama program unsigned telefonunuz li değilse sertifikalmanız gerekli

korlof

Üye
arkadaşım SBP Forum sitesine baktım böyle bir v3.7 sürümü yok. Bilgine....

FQXT

FQXT

Üye
******e gerek yok 349 yonetıcıden kaldırın bunu kurun dogrudan tescıllı dıyor :) ve program kendını asmıs yenı batarya gostergesı sınyal cubukları degısmıs ılk bakısta bunları farkettım .. profıl degısıklıgınde cerceve acılıyo bluetoth sımgesı nokıanın degıl programın sımgesı olarak cıkıyor calar saat falanda garantı kendı sımgesı olacak nokiaanın kucuk saatını batarya sımgesıne bıtısık hale getırmısler fazla goze batmıyor..performansta artıs soz konusu dokunmatık tepkı suresıde oldukca ıyı.. bing arama motoru eklenmıs ana ekranda cok klas duruyor.. tam ekran kullanabılırsınız artık duvar kagıdını.. bı oncekı surumde telefonu yan yatırdıgınız zaman altta beyaz bı serıt cıkıyodu o hatada gıderılmıs.. paylasım ıcın cok cok tesekkurler

volkanvlkn

Üye
cok teşekkürler eline sağlık arkadaşım

mraz

mraz

Üye
çok sağol telfon harika oldu.

selimthmz

Üye
teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
v 3.7.498 kullanıyorum.Arasında ne gibi farklar var acaba?

msdef

msdef

Üye
Teşekkürler. Birşey sormak istiyorum, bu program için tel i hack lemek gerekiyormu? Hack li olmayan telefona kuruluyormu?

--------------- Ekleme ---------------

Tamam gerek kalmadı. imzalayıp kurdum, gayet iyi çalışıyor. teşekkürler tekrar

ayhan124

Üye
hava durumu calışmıyor.daha dogrusu bir günlük bilgi var..aynı sorun diger kullanıcılardada varmı acaba.

msdef

msdef

Üye
Arkadaşlar bu programda yeni diğer temaları naıl yükleyip kullanabiliyoruz? İkonlarda değişiklik yapabiliyormuyuz?kendi yaptığımız ikonları kullanabiliyormuyuz? Açıklayan olursa sevinirim.

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler anıl abi

sasagi

Üye
5800 için sertifika hatası veriyor.

unalresul

unalresul

Üye
teşekkürler

enver122

Üye
teşekkürler arkadaşım. tüm sürümlerini kullandım. bu sürümün artıları daha güzel. bi tek batarya göstergesini beğenmedim. ne kadar şarj kaldığını görmek biraz zor. daha önceki sürümlerde video araması yapılmıyordu eklenmesi güzel olmuş.

Εthnic

Εthnic

Üye
sinyal ve batarya gostergelerini cok begendim.. klasik nokia gostergeleri cok ilkel..artik degismesi lazim..
tesekkurler...

mehmed.kara

Üye
slm kardes benim be bir sorunum var,yardimci olabilirsen cok sevinirim.
spb sheli yukle diyorum,yukleme islemi basliyor sonrada sertifika problemi diye bir yazi cikiyor yukleme iptal oluyor. lutfen bana bi yardim edin bunun telefonumda(5800XM) calismasini cok istiyorum eskiden pocket pcm(XDA TRION)m vardi super di ama bu telefona olmuyor.:ağlarım:

fatihpelle

Üye
teşekkürler tel,e kurmadim yine de teşekkür

socrat

Üye
teşekkür
ama 3.7.537 değil 3.07.537

--------------- Ekleme ---------------

ilginç yüklerken 3.07 yükledikten sonra 3.7 yazıyor.
pil durumu ile ilgili yorumlarda farkedilmeyen bir şey var. eski versiyon tam ekran değildi.şarj ve şebeke durumu olan yer siyah bir şeritti şimdi tam ekran olmuş bence harika. hava durumu bende de 1 günlük oldu. üzülmeyin şehri değiştirip tekrar istanbul yapın düzeliyor. eski versiyonu uninstall yapıp yenisini kurunca tüm ayarlarınız geri geliyor.
tekrar teşekkürler

Üst Alt