SPB-Shell-3D versiyon net bağlantısı açık sorun çıkarmaz denemeyen pişman

Sponsorlu Bağlantılar

devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
SPB-Shell-3D versiyon net bağlantısı açık sorun çıkarmaz denemeyen pişman

ilk başta marketten DroidWall indiriyoruz ve kuruyoruz sonra telefonun internetini kapatıyoruz

sonra spb kuruyoruz
http://www.fileserve.com/file/bQ7SH6R/devilmy.rar
spb kurduktan sonra başlatmadan DroidWall açıp spb tıklayıp internet bağlantısını kesıyoruz ve çıkıyoruz sonra herşey tamamdır spb açıp rahat rahat kullanabılırsınız internetıde
açabılırsınız artık spb internete bağlanamaz ve hatası verememez tarafımca 1 hafta denenmıstır tamamen bana aittır güle güle kullanınız

• Beğen
Tepkiler: lear72, Kurtuluş40 ve xelat

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
O iyi oldu bu o zaman :))

xelat

Üye
Galaxy s2 ye kurdum dediğiniz şekilde. Bakalım... Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: devilmy
1978

1978

Üye
kardeşim eline koluna saglık çok teşekürler

• Beğen
Tepkiler: devilmy

xelat

Üye
Cevapladığınız için sağolun. Fakat birkaç saat sonra yine satın almamı istedi ve kapandı. Tekrar denedim yine aynı sorun. Belki yanlış yapmışımdır denedim fakat SPB deki Flickr internete bağlanamıyordu. Demekki düzgün yapmışım diye düşündüm??????

devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
Cevapladığınız için sağolun. Fakat birkaç saat sonra yine satın almamı istedi ve kapandı. Tekrar denedim yine aynı sorun. Belki yanlış yapmışımdır denedim fakat SPB deki Flickr internete bağlanamıyordu. Demekki düzgün yapmışım diye düşündüm??????

kurulum esnasında interneti açık bıraktınmı yada daha önceden lısans hatası aldıysan dosyalar kalmış olur onları tamamen temizle

leogs05

leogs05

Üye
bu pro. samsung galaxy tab p1000'e kurlurmu ve de çalışırmı,bilgilendirirseniz sevinirim,teşekkürler şimdiden,emeğinize sağlık...

zaferozkan

zaferozkan

Üye
turkcell t20 de çalışırmı acaba ona göre kurayım

hunkar159

hunkar159

Üye
kuran arkadaslar cihazlarini root olarak calistiriyor galiba. root yapilmayan cihazda calismiyor google amca hemen yakaliyor.:))root gerektiren uygulamalari lütfen belirtiniz

devilmy

devilmy

Üye
    Konu Sahibi
9003sl sorunsuz kurdum diğer cihazlardada çalışır hemen hemen isteyen denesin ayrıca benım cihaz rootlu root isteyebılır

tutas_tee

tutas_tee

Üye
paylasimin icin tesekkurler anlasilan rootlu cihazlarda calisiyor...

tahirx6

Üye
Arkadaşım iyi hoş yukledik.ilk aşamada çalıstı.telefonu kapadım açtım yok oldu.onun için napmak gerekiyor.sürekli durmuyor bu.her kapandıgında bastanmı yuklicez.

mu86

mu86

Üye
ya sadece 1.0.3 sürümü çalışıyo satın almadan gerisi fasa fiso istersen marketi kaldır spb 14 dolara sattığı proğramı takip ediyo internet olduğu sürece bu proğramın yeni sürümleri kullanılmıyo. kayboluyo hepsini denedim.

bahadir_bado

bahadir_bado

Üye
bende yükledim bakalım nasıl olacak ?

çok ram yiyor ama , teşekkürler paylaşım için.

devilspath

devilspath

Üye
Droidwall programi sadece rootlu telefonlarda calistigi icin bu yol ise yaramiyor. Zaten markette droidwall sayfasinda rootlu tellerde calisir diye ibare de mevcut. Zaten root yapsak marketi kaldiririz sorun kokten cozulur. Bu programi kullanmanin 2 yolu var
Ya teli rootliycaksiniz yada satin alip kullanacaksiniz. Cok arastirdim baska yolu yok maalesef :(

DJ-BACH

Üye
Teşekkürler kardeş ellerine emeğine sağlık

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
teşekkürler, program menüye basınca eski haline dönüyor nerden açacağımı bilmiyorum yüklü görünüyor telde htc desire z

Üst Alt