SPB Shell 3D v1.6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
SPB Shell 3D v1.6
Önce tüm net bağlantılarını kesin.Sonra forumdan Lucky Patcher uygulamasını indirin ve kurun.Daha sonra Spb'yi kurun ama açmayın.Lucky Patcher'ı çalıştırıp listeden Spb'yi seçin ve uygulayın.Sonra programdan çıkıp Spb'yi açın.

Market Bilgileri

[QR]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spb.shell3d[/QR]

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ya şu programın symbian3 lere göre hackli olan versiyonunu bulun artık valla 3-4 aydır bekliyorum... :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

servet27027

Üye
yakalanmıyor değilmi kardeş bu

servet27027

Üye
bende kaç defa denedim açılır açılmaz yakalanıyor bide şu teşekkür edenler varya ben hala anlamış değilim arkadaşım indir dene ondan sonra bizide bilgilendir ve teşekkürünü yap bizde sana teşekkür edelim ayrıca ben 1,80 lucky den denedim yani en son sürümüyle 100de 42 başarılı ama yeterli olmadığı için yakalanıyor boşuna şimdilik indirmeyin kardeşler

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
bende kaç defa denedim açılır açılmaz yakalanıyor bide şu teşekkür edenler varya ben hala anlamış değilim arkadaşım indir dene ondan sonra bizide bilgilendir ve teşekkürünü yap bizde sana teşekkür edelim ayrıca ben 1,80 lucky den denedim yani en son sürümüyle 100de 42 başarılı ama yeterli olmadığı için yakalanıyor boşuna şimdilik indirmeyin kardeşler

13 adet bölüm var.Hepsini iptal etmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Dediğin gibi %42 başarı diyor.Ben elle tek tek yeniden deneyip sonucu yazarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt