SPB Shell 3D v1.1 ( Android 3D Menü )

Sponsorlu Bağlantılar

Kaptan

Kaptan

Üye
    Konu Sahibi
SPB Shell 3D v1.1 ( Android 3D Menü )
Bu muhteşem uygulama ile android işletim sistemine sahip cihazınızda menünüzü 3 boyutlu bir şekilde kullanabileceksiniz.

Uygulamanın çalışması için bazı gereksinimleri var ;
Android 2.1 ve üzeri olmalı
OpenGL 2.0 ve üzeri destekli GPU
Ayrıca bu uygulama ram i kuvvetli telefonlar içindir , benim tavsiyem en az 512mb ram iniz olmalı.

Uygulamayı kurmadan önce internet bağlantınızı keserek kurulumu gerçekleştirin . Kurduktan hemen sonra programı açmın. İlk önce Terminal Emulator uygulamasını açarak ( mevcut değil ise aşağıda ekte dosyayı paylaştım ) size aşağıda vereceğim kodları uygulayın. Ayrıca bu işlemler için daha önceden root olmuş olmanız gerekmektedir.

PHP:
 pm disable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.service.LicenseService

Bu kod ile uygulamanın lisans güncellemesini ve kontrol etmesini engellemiş olacaksınız
Ayrıca bu işlemi geri almak için yukarıda disable olan yeri enable yapmalısınız

Ayrıca uygulamanın hangi cihazlarda çalıştığı hakkında kesin bir liste yoktur , yükleyip denemelisiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: pileka57

mcspown

Üye
teşekkürler dostum Galaxy S' de gayet güzel çalışıyor bilgilendireyim dedim.

Kaptan

Kaptan

Üye
    Konu Sahibi
Denediğiniz ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz:oke:

Bayburtiletisim

Üye
Eline sağlık kodda işe yarıyor bu arada androit kullanıcıları için daha güzel bir görsel ana ekran ne gördüm nede duydum kesinlikle deneyin.

OğuzcanAbi

Üye
:tşk:

xinsurer

xinsurer

Üye
Uygulama Galaxy Gio'da sorunsuz çalışıyor, tek kötü tarafı telefon hafızasına kuruluyor ve hiçbir şekilde SD karta taşınmıyor (root hariç)..
Teşekkürler..

nexpow

nexpow

Üye
uygulama için tşkler

Bayburtiletisim

Üye
Androit için olmazsa olmaz 2 kez sistemi yeniden kurmak zorundda kalsamda sonunda başardım Galaxy S de kusursuz çalışıyor 2.3.4 root lu versiyonda adeta uçuyorsunuz (:

• Beğen
Tepkiler: ascaron43
mc_shekil

mc_shekil

Üye
söylenilen kodu yazdım ama bi gün sonra yine kapandı :karisti: telefonu kapatıp açtıgımızda bu kod iptal mi oluyor acaba :hmmm

cosi

cosi

Üye
teşekkürler :oke:

helvetika

Üye
galaxy gio,
önce terminali kurdum ama telefonu root etmemiş olduğum için terminalin bi anlamı yok şuan, spb shell şuan çalışıyor ama tabii internet bağlantım kapalı. telefonu root yapıp terminalden linux kodu çalıştırıp lisanslamayı disable yaptıktan sonra wifiyi açmayı düşünüyorum.

nosman05

Üye
Sony Ericsson Xperia Arc 'da denenmiştir, anlatım ve paylaşım çok iyi olduğu için sorunsuz çalışmaktadır, ayrıca S60'lardakinden daha akıcı ve görseli daha kaliteli bir shell uygulamasıdır, kesinlikle tavsiye ediyorum.

kalkan3434

Üye

asaf_asaf

asaf_asaf

Üye
ya arkadasim apk olarak attim sd karta sonra benegenmedim xplore dosya yonteicisinden sildim programi. ama temalara girdigimde orada secenekler arasinda yer aliyor.. gitmemis yaa

lotroses

lotroses

Üye

Üst Alt