Spb Shell 3D v1.1.0 Build 7946

Sponsorlu Bağlantılar

alperen000010

Üye
Prg hatalı arkaaslar

ayhanst

Üye
t10 da calışmıyor malesef

furkanad

Üye
abi nerden indiriliyor:ağlarım:şimdiden teşekkür ediyorum:bigstar:

siverock

Üye
teşekkürler :oke:

ybk7

Üye
arkadaşlar bende samsung galaxy ace kullanıyorum bu programı yükledim çok begendim ama home tuşuna basınca telefonun anasayfası geliyo ve gorev yoneticisinde spb shell 3d hala aktif gozukuyor ama telefonun anasayfası acılıyor home tusuna basmazsam normal ama home a basınca ne oluyor anlayamadım nasıl çözecegim acaba ?

Arkadaşlar bu sorunu ben yaşıyorum kendim çözdüm eğer telefonunuzda android market yüklü ise lisanssız oldugunu anlayıp para verip almanız için secenek sunuyo hayır deyince pasif hale geçiyor eger android marketi kaldırırsanız (zaten rootsuzsa cihazınız bi işe yaramıyo android market) sorun cıkmaz sorunun köklü çözümü android marketi kaldırmak.

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil
mc_shekil

mc_shekil

Üye
evet çözüm sadece marketi kaldırmak..zaten bi haltada yaramıyorki market olsa ne olmasa ne..bi artısı var ise söyleyin...ben hiç markete girmiyorum..o yüzden bende kaldırdım

umitgrlr

Üye
süpersin be kardeşim, harika çalışıyor, paylaşım için teşekkürler, birde htc desire s için overclock programı yükledim mi tamamdır bu iş, çok sağol...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
süpersin be kardeşim, harika çalışıyor, paylaşım için teşekkürler, birde htc desire s için overclock programı yükledim mi tamamdır bu iş, çok sağol...

Güle güle kullanın...

edarguner

edarguner

Üye
Program için teşekkürler, Özelliklede Mediafire'a yükleyen bilinçli bir kullanıcı olduğun için :yuru

vokkani

vokkani

Üye
arkadaşlar samsung gioya kurudum gayet stabil.ayrıca kapanma konusuna gelince gio kullanıcıları için yazıyorum.programı kurduktan sonra orta seçim tuşuna basın ve sbp shell 3dyi seçin ve hemen altındaki varsayılan yap kutucuğunu işaretleyin.ve shel programını çalıştırın seçim tuşuna bassanız bile çıkmıyor uygulamadan.
iptal etmek isterseniz ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-yüklenen sekmesinden spb shell 3d ye tıklayın ve varsayılan olarak başlatın altında varsayılanı sil e tıklayın.bu kadar... :oke:

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
SPB Mobile Shell N8 ilk çıktığı zaman vardı N8 için. Hatta Konya'da ilk alan benim N8'i ilk kurduğum program SPB idi. Windows'dan kalma bir alışkanlık.

tutas_tee

tutas_tee

Üye
galakxsi s2 icin kurulum yapan biri varmi acaba nasil stabil calisiyormu???galakxside???

mtun

Üye
galaksi s plus da çalıştırdım. bir ara kaybettim ama sonradan sildim ve wirelessi kapattım kurdum şimdi çalışıyor.. tşkler..

HERAXIS

Üye
program gercekten cok guzelmis bende hersey tıkır tıkır calıstı hic takılma falan yok yag gibi ama bi sorunum var ne wi fi nede bluetooth calısmıyor niye acaba ?(glaxy gio telim)

boroborox

boroborox

Üye
s2 de çalışır mı

----------Eklendi @ 12:25:07 ---------- Yazıldı @ 12:09:49 ----------

s2 de sorunsuz çalışıyor hala çok hızlı tşkler paylaşım için çok sağlam bi konu

HERAXIS

Üye
tamam sorunu hallettim tel i kapatıp acınca duzeliyor:)

xelat

Üye
Galaxy s2 çalışıyor...

hazar07

hazar07

Üye
Dostum mithiş birşeymiş bu çok sağol:)) Yalnız bir sorum olacak menüdeki ikonları düzenlemenin bir yolu yok mu acaba?

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Galaxy mini çalıştı

mrgny

Üye
Herkese selamlar,

Benim galaxy ace kullanıcılara bir sorum olacak. Ben kaç defa yüklediysem en fazla 3-4 gün kullanabildim. Kendiliğinden kapanıyor ve uygulamalarda linki olmadığı için tekrar açamıyorum da. Galaxy ace kullanıcıları ve diğerleri aynı tip sorun ile karşılaştı mı ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt