Spb Shell 3D v1.1.0 Build 7946

Sponsorlu Bağlantılar

tnrskr

Üye
sistem kurtarıyor zaten ama nete bağlandığında film kopuyor android marketle iletişime giriyor sanırım ve ürün lisanssız satın alın diyor ve bir müddet sonra pasifleşiyor uygulama:ağlarım:

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
pasifleşmesi çok kötü olur . neyse bu ayın sonunda bir GİO almayı düşünüyorum . deneyip yazarım (:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
sistem kurtarıyor zaten ama nete bağlandığında film kopuyor android marketle iletişime giriyor sanırım ve ürün lisanssız satın alın diyor ve bir müddet sonra pasifleşiyor uygulama:ağlarım:

Kullanmak size nasip olmadı demek ki.Çok şükür indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor.Bu sebeple sizlerle paylaştım ama snede kullanamayanlar kervanına katıldın.

----------Eklendi @ 22:46:17 ---------- Yazıldı @ 22:45:56 ----------

pasifleşmesi çok kötü olur . neyse bu ayın sonunda bir GİO almayı düşünüyorum . deneyip yazarım (:

İnşallah çalışır.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
İndiriyorum teşşkkürler

muzi_ko

Üye
eyvallah teşekkürler...

Εthnic

Εthnic

Üye
spb 3d symbiana gelmeyince ben androide gectim.. indirip deniyecem.. tesekkurler..

----------Eklendi @ 22:51:12 ---------- Yazıldı @ 22:04:56 ----------

gercekten buyuleyici.. tekrar tesekkurler..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Εthnic;3391103' Alıntı:
spb 3d symbiana gelmeyince ben androide gectim.. indirip deniyecem.. tesekkurler..

----------Eklendi @ 22:51:12 ---------- Yazıldı @ 22:04:56 ----------

gercekten buyuleyici.. tekrar tesekkurler..

Güle güle kullan usta.Yeni versiyonu çıktı birazdan yüklerim.

----------Eklendi @ 01:03:50 ---------- Yazıldı @ 00:49:21 ----------

Yeni versiyon yüklendi güle güle kullanın.

reddevilmt_

Üye
Teşekkürler,gerçekten launcher lar arasında en güzel ve görsel olanı.

Birde mobileshell de olduğu gibi widget temaları değiştirebilsek:aha:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler,gerçekten launcher lar arasında en güzel ve görsel olanı.

Birde mobileshell de olduğu gibi widget temaları değiştirebilsek:aha:

Evet dediğin gibi olsa harika olacak ama birgün onuda halleriz.Yeni çıktı biraz orijinal kullanalım :)

Εthnic

Εthnic

Üye

Güle güle kullan usta.Yeni versiyonu çıktı birazdan yüklerim.

----------Eklendi @ 01:03:50 ---------- Yazıldı @ 00:49:21 ----------

Yeni versiyon yüklendi güle güle kullanın.

Tamam bakiyorum simdi.. Tesekurler...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Εthnic;3400243' Alıntı:
Tamam bakiyorum simdi.. Tesekurler...

Güle güle kullan.Ace kullanıcıları sorunsuz kullanıyorlar galiba.Bazı telefonlarda sorun çıkarıyor.Bir anlam veremiyorum.

tnrskr

Üye
samsung galaxy gioda lisans hatası veriyor ve ramide bir hayli yoruyor:aman2:

grolof

Üye
Emeği geçenlere teşekkür ederim.Ben experia arc ye kurdum ilk seferinde sanırım para ödememi istedi bende hayır deyince kapandı.Kaldırıp yeniden kurdum bu sefer problemsişz çalıştı.:oke:

reddevilmt_

Üye
Olayın sanırım ace yada bir başka cihazla alakası yok.

Bende en son sürümde lisans sorunu yaşadım.Bununda önlemini droidwall programında blacklist e market i koyarak aldım.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Programı kullnamayan arkadaşlar reddevilmt_ nin yöntemini denesinler...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Emeği geçenlere teşekkür ederim.Ben experia arc ye kurdum ilk seferinde sanırım para ödememi istedi bende hayır deyince kapandı.Kaldırıp yeniden kurdum bu sefer problemsişz çalıştı.:oke:

Güle güle kullanın...

mosaka

Üye
Bu programi HTC Wildfire S de deneyen oldu mu ? Hizli calisiyor mu , cünki Prosesör 600 MHz bildiginiz gibi.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Son sürüm konu başlığına eklendi.Güle güle kullanın.

berkant12345

Üye
arkadslar 945 vodafonda tarafımdan denedı çalısıyor on numara tavsıye ederız telefonu sevdım yaww hacılar kırmaya az kalmıstı:naughty: her androıdde çalısır ben kı açtıgına goree(h)

----------Eklendi @ 20:49:23 ---------- Yazıldı @ 20:45:58 ----------

hacılar vodafon 945 2.1 androıd bu açtıgına gore açar dıyorum ya sanırım yuklemede degılde arayuzu ekrana getırmede problem oluyor dıye dusunuyorum arayuzlerden bulup seçın on mumara çalısıyor manyak hee vala telefona 1000 tl veren oldu hacılar bunu gorunce :naughty: bulandan buraya koyandan mesaj yazan yuada yazmayandan Allah razı olsuunnn:aman2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt