vodafone 945' e kurdum gayet güzel çalışıyor, paylaşımın için çok teşekkürler sevgili kardeşim. Eline bilgine sağlık.
kardeş paylaşım için tşk ederim ama bunun ekranına google arama konulmuyor mu yoksa ben mi beceredim bilemiyorum![]()
saygıdeğer arkadaşlarım bende samsung i7500 var 2.3 rom yüklü bende bunu kullanmak istiyorum yüklüyorum problem yok kuruyorum yine problem yok home tuşuna basıp seçince bir süre siyah ekran kalıyor daha sonra eskisine dönüyor bana yardımcı olabilirmisiniz bu konuda.
Saygılarımla,
HTC Desire HD Cihazımda sorunsuz çalışıyor yanlız merak ettiğim birşey var acaba ileride 3-5 gün sonra satın al aktive et gibi sorunlarla karşılaşırmıyız.
Paylaşım için çok teşekkürler.
Arkadaşlar ben Applanetten indirdim. Aynı şekilde bi zaman sonra genele dönüyor. Benimkinde menü tuşuna basarsam genele dönüyor. Yoksa duruyor. Tekrar bulamıyorum hiçbiryerde. Görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor ama geri getiremiyorum.

telefon hafızasında 18 MB gibi bi yer harcıyor direkt hafıza kartına yükleyemiyor muyuz ? telefonum desire.
Bende de aynı şekilde telefon hafızasına kurulu.Forumda gözüme çarptı telefon hafızandan sd karta uygulama taşıma yapan programlar var.İstersen onları bir dene belki sonuç alabilirsin.

yok onlar taşımıyor, eger Root edersen o zaman taşıyor. ama Root'a çok sıcak bakan birisi değilim.![]()
xperia x10 mini de süper çalışıyo. çok teşekkürler
bu yüzden android telefon alıcam . (:
"Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız" yu önerirmisiniz ? bu uygulamayı kaldırırmı ? yaklaşık 549,00 TL ???