Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spb Shell 3D v1.1.0 Build 7946
Sponsorlu Bağlantılar
simayy87
Üye
ben neden indirme linkini göremiyorum spb 5.0 ı nasıl indiricem ???
KayraBey
Üye
Konu Sahibi
.....
BAYKEN69
Üye
symbian^3 için olanı varsa link verebilirmisn?
armydc
Üye
arkadaşım öncelikle haberdar ettiğin için teşekkürler. ben yükledim kullandım ve hakikatten
müthiş zevk aldım.Lakin bir süre sonra programı satın alman gerektiğine dair bir yazı çıkıyor. ve satın almazsan kendini pasif yapıyor. marketten satın almak istedim fakat google checkout hesabın olması gerekiyor. o hesabın olduğu sayfayıda da bütün gün açamadım gitti.
fatihgol
Üye
x10 mini pro için uygunmu.. kurdum hata verdi help...
enblack
Üye
gercekten cok guzel bır uygulama
tesekurler
watasi
Üye
dell streak de denedim guzel calisiyor ama bir sure sonra odeme yap kullan uyarisi cikiyor Appplanet le de indiremedim,yani anlayacaginiz para odemeden olmuyor ama cok guzel bir program,tesekkurler
canocan096
Üye
Arkadaşlar Vodafone 945 telefonundada Çok iyi bir şekilde Sorunsuz çalışmaktadır Programı yükledikten sonra yeniden başlatın telefonu olacaktır
KayraBey
Üye
Konu Sahibi
Benden henüz para istemedi.Çıktığı günden beri sürekli telefonum açık program da aktif durumda.Neden sizler böyle sorun yaşadınız anlamadım.Yakında bende de çıkarsa şaşırmam o zaman Şimdilik sorunsuz kullanıyorum.
ferdaışık
Üye
türkcell t10 için olan varmı bu olmuyor
KayraBey
Üye
Konu Sahibi
T10 da çalışmıyor ise yapacak birşey yok.
qasm
Üye
N8 için olan yokmu varsa paylasırmısın
KayraBey
Üye
Konu Sahibi
Henüz çıkmadı.
vysl
Üye
Teşekkürler...
Samsung Galaxy Ace telefonumda sorunsuz çalıştı.