Spb Shell 3D v1.1.0 Build 7946

Sponsorlu Bağlantılar

simayy87

Üye
ben neden indirme linkini göremiyorum spb 5.0 ı nasıl indiricem ???

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
.....​

BAYKEN69

Üye
symbian^3 için olanı varsa link verebilirmisn?

armydc

armydc

Üye
arkadaşım öncelikle haberdar ettiğin için teşekkürler. ben yükledim kullandım ve hakikatten
müthiş zevk aldım.Lakin bir süre sonra programı satın alman gerektiğine dair bir yazı çıkıyor. ve satın almazsan kendini pasif yapıyor. marketten satın almak istedim fakat google checkout hesabın olması gerekiyor. o hesabın olduğu sayfayıda da bütün gün açamadım gitti.

fatihgol

Üye
x10 mini pro için uygunmu.. kurdum hata verdi help...

enblack

Üye
gercekten cok guzel bır uygulama :oke:

tesekurler

watasi

Üye
dell streak de denedim guzel calisiyor ama bir sure sonra odeme yap kullan uyarisi cikiyor Appplanet le de indiremedim,yani anlayacaginiz para odemeden olmuyor ama cok guzel bir program,tesekkurler

canocan096

Üye
Arkadaşlar Vodafone 945 telefonundada Çok iyi bir şekilde Sorunsuz çalışmaktadır Programı yükledikten sonra yeniden başlatın telefonu olacaktır

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Benden henüz para istemedi.Çıktığı günden beri sürekli telefonum açık program da aktif durumda.Neden sizler böyle sorun yaşadınız anlamadım.Yakında bende de çıkarsa şaşırmam o zaman :) Şimdilik sorunsuz kullanıyorum.

ferdaışık

Üye
türkcell t10 için olan varmı bu olmuyor

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
T10 da çalışmıyor ise yapacak birşey yok.

qasm

Üye
N8 için olan yokmu varsa paylasırmısın

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Henüz çıkmadı.

vysl

Üye
Teşekkürler...
Samsung Galaxy Ace telefonumda sorunsuz çalıştı.

corus54

corus54

Üye
elıne saglık cok guzel samsung galaxı ace cok yakıstı

serhan588

serhan588

Üye
çok teşekkürler

eva0663

Üye
inanılmaz yaa çok hoşuma gitti kardeşim iyiki paylaşmıssın benim tel android 2.2.1 froyo lg p503 kullanıyorum ve actı inanlmaz hoşuma gitti çok saol :yuru:yuru:yuru

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler

Güle güle kullanın.

----------Eklendi @ 19:01:54 ---------- Yazıldı @ 19:01:12 ----------

inanılmaz yaa çok hoşuma gitti kardeşim iyiki paylaşmıssın benim tel android 2.2.1 froyo lg p503 kullanıyorum ve actı inanlmaz hoşuma gitti çok saol :yuru:yuru:yuru

Görüşlerine katılıyorum.Takılmadan tıkır tıkır çalışıyor.Symbian'dan beri benim her zaman vazgeçilmezim olmuştur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt