Spb Shell 3D v1.1.0 Build 7946

Sponsorlu Bağlantılar

tylol_26

Üye
teşekkürler htc desire de çalışırmı işletim sistemi 2.2

ozanazy

ozanazy

Üye
Video süper ya insanın HTC alası geliyo :D

• Beğen
Tepkiler: seytan_sc

BAYKEN69

Üye
symbian için olanıda varmı kardeş

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler htc desire de çalışırmı işletim sistemi 2.2

Benim telefonum Galaxy Ace.Sistem 2.2.1 ve çalışıyor.Muhtemelen Htc'de de çalışır.

--------------- Ekleme ---------------

symbian için olanıda varmı kardeş

Var ama benim elimde yok.Ayrıca Symbian^3 işletim sistemi için çıkarılmış.Yani en az Nokia C7 ya da N8 alman gerekir.Bak bu da videosu.

• Beğen
Tepkiler: kamukaci
ozanazy

ozanazy

Üye
N8'de android kadar stabil değil. :D

trust-cloud

trust-cloud

Üye
dostum prg için sağol applanet net hiç bişe inderemiyorum sürekli hata veriyo nedir acaba varmı bi bilgin

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
N8'de android kadar stabil değil. :D

Kullanmadığım için birşey diyemicem :)

dostum prg için sağol applanet net hiç bişe inderemiyorum sürekli hata veriyo nedir acaba varmı bi bilgin

Çok stabil çalışan bir uygulama değil.Bende de uzun süre açılmadı.Hata verip sürekli kapandı.Ama bir sabah açtım her şey ortada.Birsürü program ve oyun indirdim.Server ile alakalı sorun var galiba.Çoğu zaman hata veriyor.Belki de aşırı yüklenme sorun çıkarıyordur.

yula50

Üye
turkcel t10 da calışır mı bu program

ShEdAtS

Üye
hata veriyor linkte indiremedim

metalosi

Üye
paylaşım için tşk.

alp238

alp238

Üye
bende samsung ace var program kuruluyor ama acılmıyor acaba neden

emre_mx

Üye
karabey bende bu progrmaın hastasıyım 5800 da suan yüklü olan 3.5 i kullanıyorum 5.0 ı bekliyordum ki çıkmış şimdi3.5 versiyonunu kullandığım gibi free kullanabliecekmiyim 5.0 ı _?

NS_85

NS_85

Üye
SE X10'da deneyip de çalıştırabilen oldu mu acaba?

davull

Üye
paylaşım çok güzel bnm telefon nokia 5800 xpressmusic çalışırmı bnm telefonda??

BAYKEN69

Üye
Kayrabey öncelikle tüm paylaşımlar için teşekkürler.ayrıca bu programın c7 symbian^3 için olanı varsa çok iyi olur.

FQXT

FQXT

Üye

5800 işlemcisi yetmez bunu çalıştşrmaya ..symbian içinde 5 çıkar ama bunun gibi görsel olmaz 3 bboyutlu menüdede yansıma olmaz gerçi bi kod girilerek ben eskiden 5800 a yansıma özelligi kazandırmıstım telefon öldür beni diye bagırdı resmen sonuc 5 cıkar ama nasıl playstatıon 3 pes 2011 var playstatıon 2 dede cıkıyor ıste 2 deki gibi düsün görsellik zayıf ve stabılıte az ...

qasm

Üye
N8 için olanı yokmu varsa link verebilirmisin

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
bende samsung ace var program kuruluyor ama acılmıyor acaba neden

Bende de Galaxy Ace var.Kurdu ve çalıştı.Dünden beri hiç sorun yaşamıyorum.

karabey bende bu progrmaın hastasıyım 5800 da suan yüklü olan 3.5 i kullanıyorum 5.0 ı bekliyordum ki çıkmış şimdi3.5 versiyonunu kullandığım gibi free kullanabliecekmiyim 5.0 ı _?

5.0 malesef 5800'da çalışmaz.İşletim sistemi Symbian^3 olmalı.N8'de çalışıyor.Muhtemelen C7'de de çalışır.

Üst Alt