SPB Shell 3D / SPB Mobile Shell

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m-rea

Üye
    Konu Sahibi
SPB Shell 3D / SPB Mobile Shell
Arkadaşlar, SPB'nin sitesinde iki tür SPB Shell gördüm; SPB Shell 3D / SPB Mobile Shell

"SPB Shell 3D" çok farklı.. "SPB Mobile Shell" farklı..

Diyeceğim şu ki; "SPB Shell 3D"yi, S^3 (C6-01) için bulabilir miyim?

<=>

Türe

Türe

Üye
Satin almalisin

m-rea

Üye
    Konu Sahibi
İkisi de farklı bir uygulama değil mi?

Signed olarak bulamaz mıyım?

Türe

Türe

Üye
farklı tabiki de . çok zor . şifresinin kırılması lazım

m-rea

Üye
    Konu Sahibi
Kredi kartım olsa hemen alırım :/

sunaytuna

sunaytuna

Üye
, arkadaslar suna bi goz atarmısınız neyin nesi

slhgkmn

Üye
bu spb shell ne tam olarak anlayamadım henüz. Çok alternatifli temalar yapabildiğimiz bi program sanırım. Doğru muyum?

m-rea

Üye
    Konu Sahibi
, arkadaslar suna bi goz atarmısınız neyin nesi

Evet.. İndirdim çok teşekkür ederim :) Ama sanırım yeni versiyonunun kırılmasını/hacklenmesini bekleyeceğim. Çünkü; şu an telefonumda "SPB Mobile Shell 3.7.2 " yüklü ve açıkçası bunu silmek istemiyorum. Biraz daha bekleyeyim ve kırılmazsa bunu yüklerim çok teşekkürler gerçekten (^_^)

bu spb shell ne tam olarak anlayamadım henüz. Çok alternatifli temalar yapabildiğimiz bi program sanırım. Doğru muyum?

Hayır.. Tema yapılmıyor. Hazır bir program.. Anlatmak yerine en iyisi kendin gözat ve o zaman anlarsın :) => <=>

sunaytuna

sunaytuna

Üye
Evet.. İndirdim çok teşekkür ederim :) Ama sanırım yeni versiyonunun kırılmasını/hacklenmesini bekleyeceğim. Çünkü; şu an telefonumda "SPB Mobile Shell 3.7.2 " yüklü ve açıkçası bunu silmek istemiyorum. Biraz daha bekleyeyim ve kırılmazsa bunu yüklerim çok teşekkürler gerçekten (^_^)

hata vermiyor mu

m-rea

Üye
    Konu Sahibi
Hata derken!? Ne gibi? o.O

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR ben 3D'yi satın aldım, gel gör ki benim için hayal kırıklığı oldu. Adamlar güzel efektler koymuşlar amma ve lakin kullanmakta olduğumuz herşeyden önce bir tel. Dolayısıyle gelen-giden ve kayıp arama kaydı seçenekleri SPB Mobile Shell versiyonda son derece şık ve kullanışlı (Fotoğraflı rehberi ve arama kaydı detayını en ince ayrıntıya kadar gösterebiliyor, erişim son derece hızlı ve çok stabil ve seri çalışıyor), SBP Shell 3D'de bu özellik maalesef yok ve arama kaydına girildiğinde telin kendi ayarlarına geçiyor ve SPB Mobile Shell'de alışkanlık yaptı galiba ve buda bana yetersiz geliyor. Anlayacağınız 3D sadece efektler üzerine kurulmuş bir yazılım, henüz *****'lenemedi bildiğim kadarıyla, kurulunca aktivasyon yaptırıyor, alıp yüklerseniz MÜTHİŞ bir havanız olur. SBP Shell 3D ve SPB Mobile Shell ikisi birden aynı anda maalesef çalışmıyor, birini kurarken diğerini eziyor, olsa idi ikisini birden kullanacaktım :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt