Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaSpb Shell 3D Lisans Problemi
Sponsorlu Bağlantılar
Samizel Destan
Üye
Konu Sahibi
Spb Shell 3D Lisans Problemi
Spb Shell 3D yi kurdum herseyini ayarladim derken interneti bi actim bu kopyayi kaldirin falan dedi program kapandi menuden falanda gitti nasil geri getirip yapabilirim?
AHKE
Üye
modlu google play yukle lisans sorunu ortadan kalkar
Ben bunu yukleyemedim uygulama yuklenemedi diyor telefondakini kaldirdim fabrika cikisindaki sekline geldi yine ayni yuklenmiyor. mod lu google playi nasil yukleyebilirim?
Remember Me
Üye
telefon rootluysa lucky patcher ile lisans kontrolünü otomatik kaldır
peki auto moddan tam tersinden lisansı kaldırmayı denedin mi? inverse diye yazar
AHKE
Üye
baska yerlerden araştır mesela google play installer maxicep die yaz google a maxicepte paylasmışlardir.onlari dene olmadı başka sitelerden.tele uymuyo demekki ondan yuklenemedi hatası verdi
- - - Eklendi - - -
bu modlu google playi bul hiç lisans sorunu yaşamazsin lucky patcherla falan ugrasma bence
Spb Shell 3D yi kurdum herseyini ayarladim derken interneti bi actim bu kopyayi kaldirin falan dedi program kapandi menuden falanda gitti nasil geri getirip yapabilirim?