Spb Mobile Shell Nokia 500 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xLabs360

Üye
    Konu Sahibi
Spb Mobile Shell Nokia 500 sorunu
Arkadaşlar sorunum şu spb mobile shell yükledim harika çalışıyor görünüm mükemmel ama ekranı hareket ettirince kesik kesik oluyor

bu videodaki gibi :

yardım edenlere şimdiden teşekkürler

misteer

Üye
Dün akşam yükledim bende. Aynı sorun bendede oldu. Birisi cevaplarsa sevinirim. Üstelik bende 3d caruselde çalışmıyor. Acaba hafızamı yetersiz kalıyor? N8 de hiç problem yaşamadan kullanıyordum. İlgilenecek arkadaşlara teşekkürler.

mstf_l

mstf_l

Üye
GPU olmadığı için olabilir ama tam bir bilgimde yok.

misteer

Üye
Müdür ne gpu'su. Ben bu programı 5800 e yükledim onda çalıştı. Dün aldım nokia500 ü 1,6 gb boş hafıza 1 ghz işlemci daha ne olsun. Program zaten 7 mb bişey. Belle sorunsuz çalışıyor. Bunun sorunu başka artık ne ise. 3d carusel niye çalışmıyor onu anlamadım. Bir kaç defa kaldırıp kurdum ama olmadı. Yardım lütfen.

xLabs360

Üye
    Konu Sahibi
bende 3d carusel çalışıyorda dediğim gibi öyle kesik kesik oluyor :(

misteer

Üye
Sanırım bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok:). Acaba sorun belle denmi kaynaklanıyor. Ben programı anna dayken denemedim. Sende de belle mi var?

misteer

Üye
Hayır olsun kimsenin yorumu yok mu? Çözemedik hala sorunu. Biri yardım elini uzatsın.

xLabs360

Üye
    Konu Sahibi
Benimki belle ondanmı sorun acaba ?

misteer

Üye
Boşuna uğraşma mustafa kardeş haklıymış gpu sorunu. hata etmişiz telefonu alırken. kampanya dışında bu telefona para verilmez. bir an önce kurtulmak lazım bundan.:)

xLabs360

Üye
    Konu Sahibi
haklısın misteer ne varsa hTc'de kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt