erol hocam menü uygulamasını telefonda uygulamak için .dat dosyasını others/sbp klasörüne atmamız gerekiyormuş bilginiz var mı? tarif ettiğiniz gibi yaptım olmadı ama dediğim gibi denedim oldu ...saygılar...
ayrıca arkadaslar sbpyi yükleyin sonra n-deski yükleyin ve ikisinide açın güzel bi karışım oluyo menü n-desk olarak açılıyo masa üstü ise sbp tavsiye ederim.
private klasörü sadece x plore gibi programlar ile telefondan görünür. telefonu bilgisaya bağlayarak göremezsiniz. private klasörü telefonu bilgisayara bağladığınızda Others olarak görünür.
ben spb yi yükledim fakat ne rehber widgetinde ne doğum günü widgetinde nede arama kaydı rehberinde kişilerin resimleri çıkmıyo facebook ta eşleştirdiğim kişilerin resimleri normal rehberde çıkarken spb ninkinde çıkmıyo ne yaptıysam olmaadı kişi düzenle dedim galeriden profil resmi koydum yine olmuyo yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
gereksiz konu açmamak için buraya yazıyorum ama umarım sorun olmaz.
ben shell'i indirip kurdum. kurduktan sonra operator yazısı kayboldu.
bi de kurcalayıp ta çözemediğim baska bi sorunum var
karusel görünüme gecis yapan butonu( standart menude giriş ekranında sol alt köse)
yine aynı sekilde menu görüntülemsini istiyorum.
widget eklemeniz için eklenmiş dosyalardır private klasörüne ise bilgisayara telefonu depoloma modunda bağlayıp ya da xpoler adlı program ile bulabilirsiniz...
widget eklemeniz için eklenmiş dosyalardır private klasörüne ise bilgisayara telefonu depoloma modunda bağlayıp ya da xpoler adlı program ile bulabilirsiniz...