SPB mobile Shell hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
Peki bu programda klasör açmak diye bir şey var mı ? ben çok aradım ama bulamadım.
Örnek:Oyunlar klasörü açmak gibi
programı kapat telefonun menüsünden klasörü aç sonra programı aç ;)

---------- Eklendi @ 19:46:11 ---------- Yazıldı @ 19:45:00 ----------

Evet kıyaslıyorum var mı ?
özür dilerim abi bi daha olmaz :aman2:
mal mısın lan sorunlu musun kavga çıkarmaya yer mi arıyon :pro:

---------- Eklendi @ 19:47:35 ---------- Yazıldı @ 19:46:11 ----------

teLin 5800 mi ?
Niye sizde öylede bizde 18 27 .s ?
telefonunda yoktan ram tüketen şeyler olabilir whatsapp gibi format at temizlenmiş olur sorunda çözülür ;)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Evet program çalışırken 50 mb ram boş.açılışta 55 mb oluyor.ben yabancı bir ofw vardı onu turkcelestirdm starterlarla falan oynadım.(yabancılar da oynamış zaten.)bu yüzden ram yüksek.program kurulu değilken boş ram 68 78 mb.

varmıki öyle bir pro adı neydi ?

---------- Eklendi @ 18:51:56 ---------- Yazıldı @ 18:50:35 ----------

Peki bu programda klasör açmak diye bir şey var mı ? ben çok aradım ama bulamadım.
Örnek:Oyunlar klasörü açmak gibi

evet widget ekLe diceksin oyunları sececeksin.

---------- Eklendi @ 18:54:26 ---------- Yazıldı @ 18:51:56 ----------

telefonunda yoktan ram tüketen şeyler olabilir whatsapp gibi format at temizlenmiş olur sorunda çözülür ;)

biLemiyorum ki yaw 2 kere format attım .s
ben nokianin taa ... 32 gb hafıza yapaCaqına 1 gblik ram yapsaYdı.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Ya BEn dediğin yaptın shelli kapadım.Menüye Oyunlar klasoru actım.Daha sonra shelli açtım widget ekle dedim klasor gozukmuyo ki :züü:

Legendary_484

Legendary_484

Üye
d-them arkadaş cfw den bahsediyor program değil o yazılım...

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Ya ben CWF den bahsetmiyorum.Bildiğimiz program ''SPB MOBİLE SHELL '' neyse önemli değil :tşk:

nub

nub

Üye

Senin agzını s... dogru konus benle

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Senin agzını s... dogru konus benle
sakin ol repçi parçası :pro:

---------- Eklendi @ 20:34:11 ---------- Yazıldı @ 20:32:43 ----------

Ya ben CWF den bahsetmiyorum.Bildiğimiz program ''SPB MOBİLE SHELL '' neyse önemli değil :tşk:
sen anlamadın 3-5 mesaj önce cfw den bahsetmişsin ya güzel kardeşim :)

Evet program çalışırken 50 mb ram boş.açılışta 55 mb oluyor.ben yabancı bir ofw vardı onu turkcelestirdm starterlarla falan oynadım.(yabancılar da oynamış zaten.)bu yüzden ram yüksek.program kurulu değilken boş ram 68 78 mb.

---------- Eklendi @ 20:39:25 ---------- Yazıldı @ 20:34:11 ----------

Ya BEn dediğin yaptın shelli kapadım.Menüye Oyunlar klasoru actım.Daha sonra shelli açtım widget ekle dedim klasor gozukmuyo ki :züü:

evet denedim olmuyo :( maalesef dostum

newguard

newguard

Üye
Oratsu için hack gerkmiyomu bide spb ve belle shell haricinde başka arayüz varmı ama hack siZ

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Oratsu için hack gerkmiyomu bide spb ve belle shell haricinde başka arayüz varmı ama hack siZ

Spb ve belle diye bişey yok spb programına bi takım skinler yüklenebiliyor bunlardan biri de belle. Hiç bi skin için de hack e gerek yok

newguard

newguard

Üye
Gerekmiyo galiba oratsu için hack.gerekiyosada hacke, çok basit.
Spb ve belle diye bişey yok spb programına bi takım skinler yüklenebiliyor bunlardan biri de belle. Hiç bi skin için de hack e gerek yok
teşekkürler şu oratsu yu bi deneyeyim

---------- Eklendi @ 19:03:03 ---------- Yazıldı @ 18:56:18 ----------

bide belle shell diye bi program var android gibi üstten bluetooth menüsü filan iniyo onu kastetmiştim ama orta tuşa basınca orj. menü açılıyo widged az ve arada oto. kapandığı için hoşuma gitmedi

nub

nub

Üye
N desk i deneyin oda süper ram falan yemiyo fazla

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkdaşlar ben spb shell in 3d versiyonunu kurdum ama aktifleştirirken internet hatası veriyor bunun çözümü yokmu? bayadır arıyorum çözümünü ama bulamadım lütfen yardım edin... :)

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
Telefonu telefon yapan bir program kesinlikle yüklü kalsin ben çok aliştim tam n97 mi satiyordum bunu yükledikten sonra vazgeçtim şarzda bir değişiklik yok hemde hava durumunu saat başi güncellediği halde lütfen kullanmayanlar yanliş yorum yapmasin

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
ikisinide kullandım göreselliği iyi amenna ama hiç gerek yok bence orjinal hastası olmayı versin insan takıntılık işte :)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu telefon yapan bir program kesinlikle yüklü kalsin ben çok aliştim tam n97 mi satiyordum bunu yükledikten sonra vazgeçtim şarzda bir değişiklik yok hemde hava durumunu saat başi güncellediği halde lütfen kullanmayanlar yanliş yorum yapmasin

yaw tabiki quzelde ama cok ram yiyor.

Avunyali

Üye
Ben kullaniyorum sarji 2 gun dayaniyor ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt