SPB mobile Shell hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
SPB mobile Shell hakkında
SeLam arkadaşLar ben bu pRogramı yükLedim cok qüzeLde peki bu cok şarj yer mi ? Eger cok tüketecekse kaLdırayım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hem çok şarj yer hem çok ram yer

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Çok kasmiyorda ama sarj yerSe kaLdırmam qerekecek kesim şarj yediqine emïnmisin ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ramden kastım telefon kasması değil internete girersin hafıza dolu uyarısı verir hmen bu ramden kaynaklanır şarj konusunda da dediğim gibi zamanında ben kullandım bunu

savas_yal

savas_yal

Üye
şarz fazla harcıyor ama 3d olan versiyonu çıksa hemen yükleyeceğim :)

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Of be neySe bizde biraz kuLLanıp kaLdırırız. GüzeLdi ama of. TskLer bu arada

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
rica ederim :)

KırcalıHolding

Üye
telin menüsünü seçeneklerden çıkış yapıp kullan shelli 4 mb lık yer daha açılır ben kullanıyorum sorun yok

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
NasıL yani anLamadım ?

juristokrat

juristokrat

Üye
telefonun normal menüsüne gel seçenekler e bas ve çıkış yap diyor arkadaş menü sonlanmış oluyor ve bir kaç mb ram kazanıyorsun.ben de spb kullanıyorum boş ram 52 mb şarja da bana göre etki etmiyor zaten hergün takıyorum şarja bari görsellik artsın.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
telefonun normal menüsüne gel seçenekler e bas ve çıkış yap diyor arkadaş menü sonlanmış oluyor ve bir kaç mb ram kazanıyorsun.ben de spb kullanıyorum boş ram 52 mb şarja da bana göre etki etmiyor zaten hergün takıyorum şarja bari görsellik artsın.

52 MB mi senin teL ne ?
Benim ramblowda 17 mb faLan en fazLa 28 oLuyor pro ile temizLediqime. Yaw ram faLan sorun deqiL şarjı çok tüketmiyorSa kaLdırmam. Cunku baya qùzeL PRO.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
şarjı tüketiyor tıpkı tüm gün opera mobile'i açık bırakırsan şarj yiyeceği gibi aynı hesap işte

juristokrat

juristokrat

Üye
52 MB mi senin teL ne ?
Benim ramblowda 17 mb faLan en fazLa 28 oLuyor pro ile temizLediqime. Yaw ram faLan sorun deqiL şarjı çok tüketmiyorSa kaLdırmam. Cunku baya qùzeL PRO.

5800 benim tel şarja zaten hergün taktığım için benim için şarj tüketmesi önemli değil.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
52 MB mi senin teL ne ?

Yok yok kesinlikle sarja bi etkisi olmuyo insan önce ulan bi sürü ram yedi sarji sömürür diye düşünüyorda hiç etkilemiyo... Inanmıyorsan denemek bedava kardeşim :) yeni kullanmaya başladıysan sana bi skin paketi önereyim on numara olur :)

newguard

newguard

Üye
rami cok yiyor o açıkken aspalt 4 hd prince of percia hd gibi oyunlar açılmıyo ama sarja pek etkisi olmuyo bence
Yok yok kesinlikle sarja bi etkisi olmuyo insan önce ulan bi sürü ram yedi sarji sömürür diye düşünüyorda hiç etkilemiyo... Inanmıyorsan denemek bedava kardeşim :) yeni kullanmaya başladıysan sana bi skinpaketi önereyim on numara olur :)
sen versene kardeş skınlerı

Legendary_484

Legendary_484

Üye
rami cok yiyor o açıkken aspalt 4 hd prince of percia hd gibi oyunlar açılmıyo ama sarja pek etkisi olmuyo bence
sen versene kardeş skınlerı
sen kullanıyon mu kullanmıyosan hiç uğraştırma upload falan edecem kullanıyosan sorun değil upload ederiz :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
şarja çok etki eder tüm gün bir uygulamayı açık bırakıyosun üstelik spb mobile shell gibi bir uygulama

Legendary_484

Legendary_484

Üye
şarja çok etki eder tüm gün bir uygulamayı açık bırakıyosun üstelik spb mobile shell gibi bir uygulama
rock'çı kardeşim senin telefonda/batarya bi sorun olmasın internet kullanmadığım zaman 2-2.5 gün internet kullanınca 1 gün gidiyo :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt