telefonun normal menüsüne gel seçenekler e bas ve çıkış yap diyor arkadaş menü sonlanmış oluyor ve bir kaç mb ram kazanıyorsun.ben de spb kullanıyorum boş ram 52 mb şarja da bana göre etki etmiyor zaten hergün takıyorum şarja bari görsellik artsın.
52 MB mi senin teL ne ?
Benim ramblowda 17 mb faLan en fazLa 28 oLuyor pro ile temizLediqime. Yaw ram faLan sorun deqiL şarjı çok tüketmiyorSa kaLdırmam. Cunku baya qùzeL PRO.
52 MB mi senin teL ne ?
Benim ramblowda 17 mb faLan en fazLa 28 oLuyor pro ile temizLediqime. Yaw ram faLan sorun deqiL şarjı çok tüketmiyorSa kaLdırmam. Cunku baya qùzeL PRO.
yeni kullanmaya başladıysan sana bi skin paketi önereyim on numara olur 
sen versene kardeş skınlerıYok yok kesinlikle sarja bi etkisi olmuyo insan önce ulan bi sürü ram yedi sarji sömürür diye düşünüyorda hiç etkilemiyo... Inanmıyorsan denemek bedava kardeşimyeni kullanmaya başladıysan sana bi skinpaketi önereyim on numara olur
![]()
sen kullanıyon mu kullanmıyosan hiç uğraştırma upload falan edecem kullanıyosan sorun değil upload ederizrami cok yiyor o açıkken aspalt 4 hd prince of percia hd gibi oyunlar açılmıyo ama sarja pek etkisi olmuyo bence
sen versene kardeş skınlerı

rock'çı kardeşim senin telefonda/batarya bi sorun olmasın internet kullanmadığım zaman 2-2.5 gün internet kullanınca 1 gün gidiyoşarja çok etki eder tüm gün bir uygulamayı açık bırakıyosun üstelik spb mobile shell gibi bir uygulama

sen kullanıyon mu kullanmıyosan hiç uğraştırma upload falan edecem kullanıyosan sorun değil upload ederiz![]()