SPB Mobile Shell 5,0 Symbian ve Android destekli geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
SPB Mobile Shell 5,0 Symbian ve Android destekli geliyor
SPB Mobile Shell 5,0 yenilikler:

1.Yeni 3D motoru
2-Doğal Etkileşim Motoru
3-3D widg-t
4-Heyecan, Facebook, LinkedIn ve diğer sosyal ağlar ile sıkı bütünleşme
5-SPB UI Builder 2,0
6-Çoklu platform desteği: Android, Windows Mobile, Symbian

Şubat 15 th, 2010 - SPB Yazılım, lider mobil uygulama ve oyun geliştiricisi SPB Mobile Shell 5,0, her iki uç arasında dünyanın en çok satan mobil uygulama, popüler kullanıcı ve OEM büyük bir yükseltme duyurdu. SPB Mobile Shell tüm önceki sürümleri sadece dokunmatik ekran ile Windows Mobile akıllı telefonlar için farklı olarak, robot sürüm 5.0, Windows Mobile ve Symbian için serbest olacak. Yeni taşınabilir SPB UI Motor, SPB Mobile Shell sayesinde daha fazla mobil platformlara yayılması planlanmaktadır.

Yeni sürüme Binbaşı güncellemeleri yeni 3D motoru ve gelişmiş bir sosyal ağ entegrasyon içerir. 3D Media Player, 3D Photo Viewer, 3D Hava, dinamik 3D aletler ve daha fazla gibi göz etkilerinin yeni türleri için eski anlamına gelir desteği ise ikinci kişiler, fotoğraf ve popüler hizmetleri, yani Facebook, Twitter durum senkronize mesajı içerir ve LinkedIn.

SPB Mobile Shell 5.0 'da önemli bir yenilik Doğal Etkileşim Motoru G destek sensör ve multitouch, özel bir geri bildirim Motor gerçekçi görsel ve dokunma duyusu ile yanıt veren içerir ve bir fizik motoru tüm nesnelerin gerçek dünya davranışı sorumludur.

merihtarim

Üye
ne zaman gelicek.yoksa var mı?

Starsley

benim bildiğm tesclillemek gerekiyor:hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Android için olan sürümünü kullanıyorum ve memnunum.

batu2288

Üye
symbian 3 icin olan nereden bulurum türkçe n8 e yukleyecegim bilen varsa yardım ederse sevinirim

ruhastası

Üye
n8 e ben yükledim.Spb nin kendi sitesinden indirdim .sis uzantılı olarak. Fakat oradaki deneme sürümü olduğu için tescilleme gerekiyor. Bende şu ******ler var (8C5R-VVAO-8SLB)..(8C5Y-A8JW-QVNC)..(8C53-OBMS-W4W3)..(8C5K-EQ8E-CVET) tescilleme işlemi için işini görür..

gvz123

gvz123

Üye
n8 e ben yükledim.Spb nin kendi sitesinden indirdim .sis uzantılı olarak. Fakat oradaki deneme sürümü olduğu için tescilleme gerekiyor. Bende şu ******ler var (8C5R-VVAO-8SLB)..(8C5Y-A8JW-QVNC)..(8C53-OBMS-W4W3)..(8C5K-EQ8E-CVET) tescilleme işlemi için işini görür..
kardeş senin yüklediğin 3.7mi yoksa 5.0mı?

giray38

giray38

Üye
3.7 yüklemişinizdir 5.0 daha çıkmadı diye biliyorum

ozzytaste

ozzytaste

Üye
3.7.2 en son sürüm. 5.0 henüz çıkmadı Symbian için!!!

kenan3761

Üye
teşekkürler

Uruloki

Uruloki

Üye
ben kullnıyorum hehehehe diceksiniz ki 3.7 dir emin olun 5 hehehe ve süper hızlı yok böyle bir program

anılbaran

anılbaran

Üye
bi android eksikti :D

anılbaran

anılbaran

Üye
ne zaman cıkcak bu çıkarsa 5800 olurmu yaa :D

Uruloki

Uruloki

Üye
@anılbaran ümitlenme imkansızdan bahsediyorsun

anılbaran

anılbaran

Üye
ümitlenen yok zaten sadece sordum :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
c7 ve c601 de çalışır mi bir de tam olarak ne işe yaşadığını anlamadım açıklayan olursa sevinirim

medaroff

medaroff

Üye
5 çıkmadı sadece betası yayınlandı onu bulan ve yükleyen ardaşlar varsa lütfen paylaşsınlar

Üst Alt