KayraBey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Vallahi ne desem bilmiyorum. Bu yazdıklarını okuyunca kendimi gerçekten iyi hissettim. Teşekkür ediyorum...benim bu mesajimla birlikte 919 mesaj atilmis olacak konuya. 300 kusur begeni almis 92 sayfa 919 mesaj almis bir konu aksaklik icin kesinlikle kusura bakmiyoruz sen daha ne yapabilirsinki, asil sen kusura bakma.. bos yere veryansin edenler icin, bir tesekkur etmeden faydalananlar icin
Linkler giderse bana citlatin yeterçok saol harika olmuş
paketlerdeki ikonlari karistirarak ortaya yeni seyler cikartmak zevkli olmaya basladi, birde su .rle dosyalarini editlemeyi cozebilsem kendi akinlerimi olustursam...
kayra bey ellerinize saglık
bu konuda bır sorunum var yardımcı olursanız sevınırım
spb shhel son surumunu verdıgınız lınkden ındırıyorum kuruyorum
tamam sorun yok tescıl de yapıyor normal sekılde acılıyor
skin paketi yuklemek ıcınde other ıcıne dosyayı atıyorum
ve sorun baslıyor herseyın yerı karısık acayıp duzenkıyım dıyorum ama cok karısık
bu yuzden tele hard format attım tekrar kurdum yıne aynı
acaba nerde yanlıs yapıyorum
ceset
zaten 1 konuda anlatılanları defalarca denedim
hard format bile attım
evet karısık gelıyor ama
ben daha once kı yuklemelerimde hep düzgun gelıyordu
ben ne kadarda duzeltsem ıstenılen kadar olmuyor
baska tasarımlarda atıyorum ıyıce karıstı ortalık
sonuc yıne aynı
Dostum ellerine sağlık hepside çok güzel görünüyor.
- - - Eklendi - - -
Umarım cfw olması sorun çıkarmaz
SAOL KARDEŞ GÜZEL OLMUŞ DA BENİM 5800 Xpressmusic e RESİM OLMUYOR SİMGELER OLUYOR.
tr yama yokmu
- - - Eklendi - - -
program turkçeymiş ben yanlış görmüşüm tescil kodunu nereye yazcaz
kardeşim eline koluna sağlık harika olmuş. birşey sorucam ama bu temaları sadece teker teker kullanabiliyoruz demi. mesela ben 2 tanesini yüklemek istesem sıkıntı olur mu cevap verirsen sevinirim
kardeşim eline koluna sağlık harika olmuş. birşey sorucam ama bu temaları sadece teker teker kullanabiliyoruz demi. mesela ben 2 tanesini yüklemek istesem sıkıntı olur mu cevap verirsen sevinirim
Abi harika görünüyo ama ben hem karuseli hemde görsel paketlerden birini yapmak istiyom mümkün olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?