juristokrat
Üye
başkan çok sağol da bu 3d karusel 5800 cok kasıyor ram falanda boş. Bir çözüm yok mudur buna
Maalesef.Zaten sistem bu özelliği kaldırmadığı için program kurulurken bu özelliği otomatik olarak kaldırıyor.Yanlış bilmiyorsam 3D Carusel özelliği Samsung Omnia HD i8910'da kurulumdan sonra herhangi bir müdaheleye gerek kalmadan kendiliğinden çalışıyor.Demek ki 5800 bu işi yapabilecek bir telefon değil.
harika paylaşım için teşşekür ederim krdeşim emek çok gerçekten izninle bir kaç sorum olcak ;
1-Ben 3.7 yi kurdum 3.8 de ne gibi değişik özellikler var
2- uygulamayı istedeğimiz zaman devre dışı bırakıp nrmal telefon moduna geçebiliyormuyuz yoksa programı kaldırmak zorundamıyız
3- görsel paketlerden birni uyguladım başka görsel paket uygulamak istersem ana sayfaya attığım widigetler gidermi tkr eklemek zorundamı kalcaz
şimdiden cvpların için teşşekür ederim
1- Aralarındaki farkı bilmiyorum çünkü kullanma şansım olmadı.
2- Evet programdan çıkış yapılıyor.Kaldırmanıza gerek yok.
3- Tekrar eklemek zorunda kalmassın ama her pakette kullanılan ortak widgetlerde de değişiklikler olabiliyor.Örneğin batarya simgesi.Kiminde kare şeklinde kiminde çubuk.Bu sebeple kullanacağın her pakette zevkine gore değişiklik yapma ihtimalin yüksek.
Önemli Açıklama
Arkadaşlar konudaki resimleri yüklediğim sitede sorun var.Bu sebeple bazı paketlerin önizleme resmi çıkmıyor.3 gün içerisinde düzelmezse konuyu en baştan güncelleyeceğim.Bilgilerinize...
programı nasıl kapatıcaz?
Başlatıcı> Ayarlar > Telefonun sağ alt köşesindeki kısayol tuşuna basıp Shell'den Çık
Not:Görsel paket kullanan arkadaşlar sağ alt köşede bazen icon olmayabiliyor siz yinede boşluk kısma tıklayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?