emirberkcelik
Üye
Konuyu en başından incelersen 3 adet duvar kağıdı paketi paylaştım.Onların içinde mutlaka olması lazım.Ben yinede senin için yeniden ayrı olarak upload ettim.Aşağıdaki linkten indirebilirsin.
İndirme Linki >>>>>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar 5800 siyah bir teması olan varsa veya siyah arka resim olan varsa paylaşırmı
Kurulum:
- SpbShell kapatılır.
- İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Spbshell" isimli klasör telefonunuzun E:\Others\ klasörü içine taşınır.
- C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
- C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.
- SpbShell tekrardan açılır.
Evvela bu "minimal kit" için teşekkür ederim. Pek güzel görünüyor da, maalesef "eski formattaki özel dış görünümler desteklenmiyor" hatası veriyor ve gayet şık görünen "phone" "menu" gibi seçeneklerin olduğu alt menü kısmı hiçbir şekilde görünmüyor azizim. Hani "kullanıcı hatası" mıdır deyu halihazırdaki shell'imi konunun başındaki versiyonla (ki bendeki de aynısıydı zaten ya) değiştirdim fakat nafile. Verdiğin yönergeleri aynen izlediğime de seni temin ederim
Bir oluru var mıdır acep?
Arkadaşlar bende C deki ilk işlemi yaptım,
Ancak E deki PRIVATE ve C deki PRIVATE Klasörü x-plore ile açmama rağmen açılmıyor içi boş gösteriyor ne yapabilirim ???
Şu iki adımı;
C ya da E'de bulunan private\20028b16\SpbShellBackup.reg dosyası ve silinir.
C system\apps\SpbShellBackup.reg dosyası silinir.
tam anlamıyla doğru yaptıysanız inanın ki bu şekilde bir hata almanız pek zor. Evet, o bahsettiğiniz hatayı her zaman veriyor ama pek de önemli değil. O hatayı verse de ana ekrana batarya ekleyip, onu düzenle dediğinizde karşınıza bahsettiğiniz phone - menülü alt bar gelecektir.
kardeşim eline sağlık. ben bunlardan istediğim özellikleri harmanlamaya çalıştım ama olmadı bir türlü. mesela görsel paket 11 deki ikonları kullanıp en alttaki menü contacts vb. yazan çubuğu kaldırmak istiyorum ama bir türlü kaldıramadım yardımcı olursan sevinirim
Aynı problem bende de mevcut ve aynı hatayı vermekte. alttaki menü bar gözükmüyor.Evvela bu "minimal kit" için teşekkür ederim. Pek güzel görünüyor da, maalesef "eski formattaki özel dış görünümler desteklenmiyor" hatası veriyor ve gayet şık görünen "phone" "menu" gibi seçeneklerin olduğu alt menü kısmı hiçbir şekilde görünmüyor azizim. Hani "kullanıcı hatası" mıdır deyu halihazırdaki shell'imi konunun başındaki versiyonla (ki bendeki de aynısıydı zaten ya) değiştirdim fakat nafile. Verdiğin yönergeleri aynen izlediğime de seni temin ederim
Bir oluru var mıdır acep?
What is New (Changelog):
1. BottomBars as Shortcut links
2. 4 new Digital Clocks
3. Optimus Weather Clock and Transparent Weather widget updated
4. More than 120 icons added in the Shortcut link
5. 2 New Side Bars
6. 3 Semi-Transparent Boxes
7. 6 New Status Widgets
8. New Status Bar
9. New Slider Bar
10. New Icons in the Program Menu and Add Widget Panel
Aynı problem bende de mevcut ve aynı hatayı vermekte. alttaki menü bar gözükmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?