KayraBey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bazı dosyaları kendime göre düzenleyip Türkçeleştirme işlemlerini yaptım. Eğer orjinal halini indirmek istersenizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztıklayınız.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s.a kayra hocam spb 0,5 paylaşımı ne zamn merakla bekliyoruz
Evet kısmen çözdüm. Bahsettiğiniz mod'un linkini verirseniz yapabileceğim bir şey varsa yapmaya çalışırım.
Usta paketi ana başlığa ekleyip kurulum açıklamasını ayrıntılı olarak yapacağım.Paket ve özellikle çalışmaların için çok teşekkürler.Eğer Türkçeleştirme olayını çözdü isen forumda Symbian^3 mod paketi var.Onun ana ekranındaki ingilizce kelimeleri Türkçe yaparsan çok alıcısı olur inan.Devamını bekliyorum.
Evet kısmen çözdüm. Bahsettiğiniz mod'un linkini verirseniz yapabileceğim bir şey varsa yapmaya çalışırım.
Buyur açılan konu burda... Zaten konuyu açanda sensin
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...symbian-3-design-by-seyd-n8-style-422731.html
Bunları yüklemek için telefonun hackli olması mı lazım
yada sertifikalandırmak?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2.4 MB[/url]
Ben Spb Shell 3D kullanıyorum şu an.Spb yeni versiyonu şu an için sadece android işletim sistemi için çıkardı.Symbian ve diğerleri bekleme de...
tmm hocam andrid için sormuştum bende bulamadımda kardeşime senın telefondan aldık yenı ona yüklemeyı düşünüyoruz
süper Eline sağlık herşey için
Bunları yüklemek için telefonun hackli olması mı lazım
yada sertifikalandırmak?
Arkadaşlar 25. Pakette sağdan ikinci resimdeki analog saat nasıl çıkıyor veya herhangi bir pakete eklemek için hangi dat dosyasını atmak gerekiyor?
gayet başarılı bir çalışma olmuş fakat yapamadığım tek şey bu verdiğin görsel paket linklerini telefona kopyalayınca şifre istemesi yani bu görsel paket linkleri açılmıyor nasıl açabilirm .??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?