spb mobıle 3 d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
spb mobıle 3 d
arkadaslar karar verdım spb 3d mobıle shell alcam ama sızınde yorumlarınızı almak ıstyorumm..lutfenn ban bıraz yardımlı olum yorumlarınızlaaa

cihatyılmaz

Üye
bence gereksiz kardeş güzel uygulama ama 30 tl vermeye gerek yok bence

• Beğen
Tepkiler: ekreem12 ve n000k
murat_ozekin

murat_ozekin

Üye
Ben kullanıyorum ve çok memnunum.Çok hızlı,hiç takılma yapmıyor ve menüsü widgetlarda çok iyi...

fatih_123

Üye
nette şifreli versiyonları mevcut :D boşa para verme .o paraya kontor yükle nette çılgınlar gibi gez :D yalnız o pro şarjı çok yiyor bilgin olsun

projectmaximo

projectmaximo

Üye
nette şifreli versiyonları mevcut :D boşa para verme .o paraya kontor yükle nette çılgınlar gibi gez :D yalnız o pro şarjı çok yiyor bilgin olsun

3D 'nin şifresi kırıldı mı ya? Ben kırılamadı satın alan kişinin imei'sine özel geliyor diye biliyorum.sadece satın alankzr kullanabiliyor

cihatyılmaz

Üye
3D 'nin kırıldı mı ya? Ben kırılamadı satın alan kişinin imei'sine özel geliyor diye biliyorum.sadece satın alankzr kullanabiliyor

yok kardeş 3d henüz kırılmadı diğer versiyonların var nette

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ben az önce bir tane sis dosyası indirdim o ne oluyor peki spb shell 3d ama içinde türkçe dil yok kursammı ki ? :hmmm

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ben az önce bir tane sis dosyası indirdim o ne oluyor peki spb shell 3d ama içinde türkçe dil yok kursammı ki ? :hmmm

link verebilir misin?
ama kursan bile çalışmayacaktır şifresi isteyecektir bence.bi dene istersen

cihatyılmaz

Üye
3d uygulama var forum da ama unsign ve verilen şifre de geçersiz

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş ben aldım 3D'yi. Kurarken şifreyi giriyorsun ve o şifreye karşılık aktivasyon yapıyor. Özellikler ve efektler harika ama nedense ben alışamadım ve eski sürüme döndüm. Nedeni ise arama kaydı ve resimli rehber 3D de yok maalesef. Oysa eski versiyonda inanılmaz seri ve ayrıntılı bir kaynak idi benim için. Bir kartvizite ait arama zamanlarını inceleyebilme ve kolay kartvizit arama çok kullandığım bir özellikti ama bu 3D'de çok aradım ama maalesef bu özelliği bulamadım. Belki bir widget yada özellik ile yapılabilir ama şimdilik sonraya bıraktım.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
burdan indirdim :hmmm

MertcaN9

MertcaN9

Üye
türkçe dil seçeneği yoktu ingilizce vardı o karşıma çıkan dillerde bende iptal ettim

cihatyılmaz

Üye
kardeş bu linkteki dosya 3d değil 3.07 yani eski versiyon

fatih_123

Üye

valla ben 3d diye indirip kendim imzaladım yükledim çalışıyodu fakar-t şarjı çok yediği için pek kullanmadfım. n-desk kullanıyorum daha hoş güzel ve sade. benim kullandığım 3d miydi normal miydi bilmiyorum tabi pek ilgilnemedim onunla.

alicavush

Üye
arkadaşlar ben satın aldım kullanıyorum 3D yi fakat hiç memnun değilim bellenin ana ekranı çok daha kullanışlı onun için para verip aldığım halde bellenin ana ekranını kullanmaya devam ediyorum. hiç kendinizi boşuna kasmayın 3D için. ayrıca adamlar güncelleme konusundada oldukça isteksin 1,1 den 1,2 ye 3-4 ayda geçebildiler ondada dişe dokunur bir güncelleme yok. belledeki widgetlerin çok büyük bir kısmı zaten kullanılamıyor kullanılanlar sadece wgz uzantılılar kendi widgetleride çok az

Emil_Ceferli

Üye
ben de almistim e7 ime anna zamaninda. kullanmiyorum.

esatgelmedi

Üye
tek kelime ile söyleyeyim ALMA. ben aldım ama belle spb 3d den 10 kat daha iyi bedavaya belle kur 30 tl yi çöpe atma. güncelleme gelir adam olur dedim ama yok. öyle atıl duruyor.

meletim

meletim

Üye
arkadaşlar bunu ben başka telefona kurabilirmiyim ****** numarasıyla beraber kendi telefonuma kurmuştum daha önce ?

betoner

betoner

Üye
Yeğenim C7 ye almıştı. Bende deneme amaçlı 1 hafta aynı dosya ve şifreyle kurdum. Bu sırada C7 dekini silmiştik (güncelleme kara liste gibi bir durum olmaması için). Telefon nosu ile alakası yok. Symbian için kayıt ettirdiysen aşağıdaki işletim sistemlerinde kullanabilirsin.

S60 5th Edition
Symbian Anna
Symbian Belle
Symbian^3
Only official ROMs supported

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt