Sözlerimin Arkasındayım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Haluk.

Haluk.

Üye
ömer abi sana bir soru sorcam. durduk yere 13 yaşında tanımadığın biri selam verse alırmısın yoksa almaz ve onu küçük düşürücü konu mu açarsın?

codblackops2

codblackops2

Üye
Sorun ondan kaynaklanmiyor anlaşılan onceki yorumlarina bakarak bir degerlendirme yapmış :hmmm

• Beğen
Haluk.

Haluk.

Üye
Olsun sorum yinede geçerli. ve kesinlikle konu ordan kaynaklanıyor.

- - - Eklendi - - -

Argo yasak olmasa işin sonunda ban olmasa ben bilirdim yapacağımı ama diğer abilere saygısızlık olmasın boşver

codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Haluk yeter ama kabak tadı verdi :hmmm

Haluk.

Haluk.

Üye
Ben haklı olduğum anlaşılana kadar susmam kardeşim. Haksızlıklar karşısında boyun eğmem ben.

- - - Eklendi - - -

benden yaşça büyük birinin benim hakkımda ezik gibi konuşmasına boyun eğmem
aynaya bakmasını tavsiye veririm ve eve gidince bu olanları bi düşünmesini tavsiye ederim sorun bende mi diye

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ben haklı olduğum anlaşılana kadar susmam kardeşim. Haksızlıklar karşısında boyun eğmem ben.

- - - Eklendi - - -

benden yaşça büyük birinin benim hakkımda ezik gibi konuşmasına boyun eğmem
aynaya bakmasını tavsiye veririm ve eve gidince bu olanları bi düşünmesini tavsiye ederim sorun bende mi diye

ama tek konu altında yapsaydınız görüşmenizi forum kirlenmezdi bu olay bir an önce tatlıya bağlanıp konu(lar) kilitlenmeli forum huzura kavuşmalı :oke:

Haluk.

Haluk.

Üye
ya kardeşim benden birşey bekleme birazda konuyu açan şahsa söyle ben hiç birşey yapmayacağım haklı olduğum anlaşılana kadar ve mesajlara devam.

achambo

achambo

Üye
bu son 6-7 aya ben de dahil miyim

Legendary.

Legendary.

Üye
Mücahit sen bizdensin :(

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Rahatsız olduğun Öm < Pm varsa bunu şikayet ederdin ilgilenirdik, yada özelden uygun dille uyarırdın yapmazdı yada yaklaşmazdı, ayrıca bir selam için bu kadar aşağılamak küçük düşürmek hiç hoş değil, konuşmuyor olabilirsin kendinle eşit seviyede görmüyor olabilirsin ama onu bu şekilde ulu orta rencide etmende senin yaşına uygun bir davranış değil.
Gereksiz konuları hakaret ve tartışmaların konuşulduğu bir ortam haline gelmiş :hmmm
Forum kuralları her yerde geçerlidir, gereksiz bölümünde gereksiz konular ve gereksiz tartışmalar da belli bir düzeydedir.

Foruma duyarlı arkadaşlardan böylesi gereksiz konuları ve hakaret denebilecek tartışmaları konu uzamadan yada arada kaybolmadan şikayet etmelerini önemle rica ediyorum.

Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Haluk.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt