Sözde CİN.. (çok komik)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
    Konu Sahibi
Sözde CİN.. (çok komik)
Balayına çıkan çift,balayı bittikten sonra golf oynamaya gitmişler.Golf sahasında oynarlarken adamın karısı topa hızlıca wurmuş.top bayağa bi hızla uzaktaki kulübenin camını kırmış.bunun üzerine çift hem topu almak,hem de cam için özür dilemek için kulübeye gitmişler."kimse war mı?"diye bağırmalarına rağmen kimse cewap wermemiş.tam topu alıp geri döneceklerken kırık camın üzerindeki kırılmış vazonon içinden biri fırlamış.çift şaşırmış."sen de kimsin?"demişler.Cin bunun üzerine "ben bir cinim!"demiş.Sonra da "dileyin benden ne dilerseniz ama 3 hakkınız war.bir de siz 3 dilek diledikten sonra ben de sizden 1 şey isteyeceğim"demiş.Çift kabul etmiş.Çiftin ilk isteği bir ew olmuş.cin:"dileğiniz gerçekleşti."demiş."ewinizi sonra görürsünüz".Çift çok sewindikten sonra sırasıyla bir araba we 1 milyon dolar para istemişler.cin hepsine"dileğiniz tamam."demiş.Çift iyice sewinmiş.Cin demiş ki"sıra geldi benim isteğime:ben karınla 2 saatliğine birlikte olmak istiyorum."demiş.Adam şaşırmış:"olmaz."demiş.ama sonra werdiği yanıtı hatırlıyınca mecbur tamam demiş.Kadınla cin kulübeye girip birlikte olmuşlar.O sırada kocası da:"amaaan boşwer,nasıl olsa cin,birlikte olsalar bile bi şey olmaz."diyormuş kendi kendine.Bu arada cinle kadın işlerini bitirmişler..tam giyinirlerken cin kadına dönerek sormuş:"kocan kaç yaşında?" Kadın:"32 yaşında da sen niye sordun şimdi bunu?"Cin şöyle cewap wermiş:"bu yaşa gelmiş hala cinlere inanıyo!" :kop::kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

bir teşekkür yeter..

• Beğen
Tepkiler: haltie, burak9400, passiv€ aggressiv€ ve 2 diğerleri

burak9400

burak9400

Üye
HA HA HA:D ama şunu düzgün bi türkçeyle aktarsaydın daha makbule geçerdi :D

Revengeful

Emekli Yönetici
müthiş ya xD

haltie

haltie

Üye
:kop: hahahaha :d: :d:

MeLih_061

MeLih_061

Üye
:kop::kop:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hahahaaaaaaaa:kop:

passiv€ aggressiv€

Üye
:kop::kop::kop::kop:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
tesk:d::d:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe:ehe

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey deil..

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
    Konu Sahibi
nası anlamadın ya gayet açık we net millet nası anlamış:off:

● aLuvi ●

Üye
:d:

JrSparrow

JrSparrow

Üye
ha ha :D:D

TheDAG

Üye
Güzeldi teşekkürler

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
:kop::kop::kop: saol süperdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt