Söyle Hoca 8 Günde Ne Oldu Hoca

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Söyle Hoca 8 Günde Ne Oldu Hoca
Hocam bir takım neden 8 günde böyle düşüş yaşar. Sorunu bir an önce çözmeliyiz'' diyen Orman'a Bilic, ''Merak etme Başkan düzelecek. Yaşananlar motivasyonumuzu bozdu'' cevabı verdi.

Üst üste gelen G.Saray ve Antalyaspor yenilgileri, Beşiktaş'ta olağanüstü hâl ilan edilmesine yol açtı. Antalyaspor karşılaşmasının ardından Başkan Fikret Orman, Teknik Direktör Slaven Bilic'le bir kriz toplantısı düzenledi. Başkan Orman, ''İlk 4 haftada bu kadar iyi futbol oynayan ve bütün maçlarını kazanan takıma 8 günde ne oldu? Bu kadar kısa sürede böyle bir düşüş yaşamak normal midir? Nedenlerini ortaya koyup, bunu çözmeliyiz. Bizim bu konuda üzerimize düşen bir şey varsa yapmak istiyoruz'' dedi.

SAHANIN DIŞINA ÇIKARILDIK...

Bilic ise takımdaki düşüşün en önemli nedeninin G.Saray maçında yaşanan olaylar olduğunu söyledi. Saha dışında gerçekleşen futbol dışı olayların, Beşiktaş'ın oyun motivasyonundan kopardığını belirten Hırvat hoca, ''Bunu önlemek için ne kadar çaba göstersek de oyuncuların kafasından tamamen silmemiz ve yeniden sahadaki mücadeleye konsantre olmamız güçleşti'' dedi. Bilic, kendisinin ceza almasının da bu düşüşte etkili olduğunu belirterek Başkan'a toparlanma sözü verdi. Yönetimden her türlü desteği gördüklerini belirterek teşekkür eden Bilic, ''Merak etmeyin başkanım, bu hafta gerekli teşhis ve tedaviyi uygulayacağız. Eskişehir maçıyla yeniden çıkışa geçeceğiz'' dedi.

Haber Kaynağı: Akşam
 


Üst Alt