İstek Şöyle bir liste yaptım yurtdışından alcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.caner.

.caner.

Üye
Pilesteysin 4 al.

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Almanya ucuz degilki amerikaya gitsen tamamda degmez buradan almaya

2495243

2495243

Kapalı Hesap
nerden baksan 100 lira fark ediyo dostum
ikinsici almanyadan alınacağını nerdne çıkardın :P
Basta almanya dediler sana soyle soyleyeyim avrupada telefon ucuz degil amerkada ucuz euro kuru yuksek oldugunden deymez gel buraya elite lite al daha iyi garantili

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Basta almanya dediler sana soyle soyleyeyim avrupada telefon ucuz degil amerkada ucuz euro kuru yuksek oldugunden deymez gel buraya elite lite al daha iyi garantili
burda moto G 750TL hollandada 200€ oda 600 liraya geliyo :D
imei kendima atarım yanı 100 lira fark var dostum

0MG90

0MG90

Üye
En iyi seçenek Moto X burada. Neden dersen yurt dışı fiyatı çok uygun ve S400 donanıma sahip. Aosp a benzer teması vardı galiba çok hızlı da. Ben olsam Moto X alırdım.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gm elit yada elit lite yurt dışından alamazsın orada farklı bi ismi var burdaki burda satılıyo. Aralarından S3 derim. Ama yurt dışında Nexus 5 ide ucuza alabilirsin o olmazsa nexus 4 yada optimus g bunlarda iyidir.

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Gm elit yada elit lite yurt dışından alamazsın orada farklı bi ismi var burdaki burda satılıyo. Aralarından S3 derim. Ama yurt dışında Nexus 5 ide ucuza alabilirsin o olmazsa nexus 4 yada optimus g bunlarda iyidir.
teşekkür ederim optimus G yede bakcam

Luck Star

Luck Star

Üye
Almanyadan telefon almayın hacı . çok pahalı eğer mümkünse tren ile fransaya gidip 300-500€ 5s - note3 alabilirsiniz :D

berkoto38

berkoto38

Üye
50€ daha koy s4 yada g2 16 gb al

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar alındı konu :locked2:

avast

avast

Üye
2 gündür kullanıyorum nexus 5 de 300 kusur dolardi bulursun belki bak yani tavsiye ederim

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
:locked2:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt