Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Basta almanya dediler sana soyle soyleyeyim avrupada telefon ucuz degil amerkada ucuz euro kuru yuksek oldugunden deymez gel buraya elite lite al daha iyi garantili
Basta almanya dediler sana soyle soyleyeyim avrupada telefon ucuz degil amerkada ucuz euro kuru yuksek oldugunden deymez gel buraya elite lite al daha iyi garantili
burda moto G 750TL hollandada 200€ oda 600 liraya geliyo
imei kendima atarım yanı 100 lira fark var dostum
0MG90
Üye
En iyi seçenek Moto X burada. Neden dersen yurt dışı fiyatı çok uygun ve S400 donanıma sahip. Aosp a benzer teması vardı galiba çok hızlı da. Ben olsam Moto X alırdım.
Emrah_-06
Üye
Gm elit yada elit lite yurt dışından alamazsın orada farklı bi ismi var burdaki burda satılıyo. Aralarından S3 derim. Ama yurt dışında Nexus 5 ide ucuza alabilirsin o olmazsa nexus 4 yada optimus g bunlarda iyidir.
Gm elit yada elit lite yurt dışından alamazsın orada farklı bi ismi var burdaki burda satılıyo. Aralarından S3 derim. Ama yurt dışında Nexus 5 ide ucuza alabilirsin o olmazsa nexus 4 yada optimus g bunlarda iyidir.