Şöyle bir klavye olsa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarama

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir klavye olsa
N8 kullanıyorum ve mevcut klaveler 3x11 veya 4x11
şeklinde 11 li satır olarak düzenlenmiş; harfler
biraz küçük
geldiğinden yazım sırasında bazı hatalar
oluyor. Klavyenin
yatay için 5x9 ve dik
kullanım için 6x7
olarak türkçe harfler
ve sık kullanılan noktalama
işaretleriyle (, .) tek
sayfada dizaynı
halinde harfler biraz
daha büyür ve yazım
kolaylaşır diye düşünüyorum. Zaten klavye üzerindeki boşluk bu düzenleme için yeterli görünüyor.Ne dersiniz? Işin uzmanlarından kanaatlarını ve yardımlarını rica ediyoruz.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
aynen ya ustalar yapar belki

angmar55

angmar55

Üye
klavyeyi güzel bi modifiye etseler yeter örneğin klavye modunda 2 tuşa aynı anda veya farklı iki rakamı peş peşe yazınca farklı bişey yazıyor :D

tarama

Üye
    Konu Sahibi
Hatta rehberde bulunan akıllı arama gibi, dik klavye konumunda girilen harflere göre sadece sonra gelecek tahmini harfleri gösteren özelliği de olan bir klavye yapılabilir mi? Böyle bir klavye çok ilgi çeker hatta swype nin pabucunu bile dama atar.

hizan

hizan

Üye
4x11
klavye forum da var almayanı dövüyorlar.

gereksiz konu açılmış

konu kapatılsın.

dekor67

dekor67

Üye
varda ben mi goremıym

tarama

Üye
    Konu Sahibi
Hızan kardeşim, cevabına teşekkür ederim. Ama verdiğin linkteki konuyu biliyorum ve denemiştim. Netice olumsuzdu. Zaten yazılan yorumlar okunursa kullanımın çok sınırlı olduğu görülür. Benim bahsettiğim bundan çok farklı bir klavye. Yapılabilirse tüm Türkçe cfv lerin değişmezi olur.

---------- Eklendi @ 19:08:39 ---------- Yazıldı @ 18:40:31 ----------

4x11
klavye forum da var almayanı dövüyorlar.

gereksiz konu açılmış

konu kapatılsın.

Hem konunun kapatılması gerekiyorsa ilgili arkadaşlar kapatsınlar, önemli değil. Ama konunun gereksiz olup olmadığını ihtiyaçlar tayin eder. Bence böyle yeni bir Türkçe klavyeye ihtiyaç var. Başk ihtiyaç hisseden yoksa zaten konu takipsiz ve ilgisiz kalacağından zaten gündemden düşerek kapanmış olur.

uğur e

uğur e

Üye
lan dekor gereksz konu açmaktan bşka işe yaramyn kankı hee:D

tarama

Üye
    Konu Sahibi
Forumda nezaket ve saygı bilgiden önce gelir. Illa edeb, illa edeb...

tarama

Üye
    Konu Sahibi
”Hatta rehberde
bulunan akıllı arama
gibi, dik klavye
konumunda girilen
harflere göre sadece
sonra gelecek tahmini harfleri
gösteren özelliği de olan bir klavye
yapılabilir mi? Böyle
bir klavye çok ilgi
çeker hatta swype nin
pabucunu bile dama
atar.”

Yukardaki mesajda bahsettiğim klavye uygulamasını rehber>arama yolundan giderek kolaylığını görebilirsiniz. Fonksiyon olarak swypeye benzer ama bence swype den daha kullanışlı olur. Çünkü swype tuşları küçük kaldığından yazım hataları çok olabiliyor ve girilen harfe göre kelime tahmini sınırlı kalıyor. Bu işlerden anlasam ben yapmaya teşebbüs edecektim ama ne çare...Her işin bir üstadı var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt