Sow devam ediyor...Fenerbahçe 2 - Orduspor 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Sow devam ediyor...Fenerbahçe 2 - Orduspor 1


Fenerbahçe, ilk 2 sıradaki takımın puan kaybettiği haftayı çok iyi değerlendirdi. Orduspor'u 2-1'le geçen sarı lacivertliler, Galatasaray ile puan farkını 3'e indirdi.


Akhisar Bld. ve AEL maçlarında alınan galibiyetler moral bulan Fenerbahçe, lider Galatasaray ve MP Antlyaspor'un puan kayıplarını değrlendirmek için Orduspor karşısındaydı. Ligin iyi oynayan ekiplerinden konuk Orduspor da Kadıköy'e Galatasaray'ın ardıdan diğer bir büyüğü de yenmek için gelmişti.Zorlu mücadeleye fenerbahçe, AEL maçının 11'iyle başlarken, Orduspor'da Barral yedek kulübesindeydi.

Mücadeleye hızlı başlayan Fenerbahçe, 11. dakikada golü buldu. Kuytt'un pasında son haftaların formda ismi Sow önüne çok iyi aldığı topa aynı güzellikte vurdu ve takımını öne geçirdi. Bu gol Senegalli'nin ligdeki 5. golü oldu.

İlk yarıda oyunu istediği gibi kontrol eden Fenerbahçe, rakibine fırsat vermeden devre arasına girmeyi başardı. Bu bölümde Fenerbahçe'nin Stoch ile 1 topu da direkten döndü.

İkinci yarıda da oyun olarak değişen çok fazla bir şey olmadı. Fenerbahçe, oyunun kontrolünü hiç bırakmazken, Sow ile maçın en net fırsatını kullanamadı. Cristian'ın da bir topunun direkten döndüğü maçın 85. dakikasına Sezer çok güzel bir gole daha imza atarak skoru 2-0'a getirdi.

Kalan bölümde Şamil ile Orduspor bir gol bulu ama maçı 2-1 kazanmayı başaran Fenerbahçe, üstüste 2. galibiyetinin aldı ve 3. sıraya yükselerek lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3'e düşürdü. orduspor ise 17 puanda kaldı ve 4. sıraya geriledi.

FENERBAHÇE - ORDUSPOR:2-1
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Halis Özkahya

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, M. Topal, Meireles (Dk. 76 Sezer), Baroni, Stoch (Dk. 77 Caner), Kuyt, Sow (Dk. 87 Selçuk)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

ORDUSPOR:
Fornezzi, Ali, Iniguez, M.Garcia, Atila, Umbides, Şamil, Nizamettin, Monje (Dk. 61 Barral), Hasan Kabze (Dk. 70 Yiğit), Stancu
TEKNİK DİREKTÖR: Hector Cuper

GOL: Dk. 11 Sow, Dkj. 85 Sezer, Dk. 90 Şamil
SARI KARTLAR: Dk. 38 Monje, Dk. 41 Atila
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt