Şovmen ve sunucu Hakan Doğanay kanserle boğuşuyor..

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Şovmen ve sunucu Hakan Doğanay kanserle boğuşuyor..

Televizyon ekranının sevilen programlarından `Hakanla Geziyorum’ adlı programıyla tanınan şovmen ve sunucu Hakan Doğanay, 1.5 yıl önce yakalandığı gırtlak kanseri nedeniyle bir hafta önce ameliyat oldu ve radyoterapi görmeye başladı.

Ameliyatının geçen hafta pazartesi günü İstanbul’da gerçekleştiğini, rahatsızlığına neden olan tümörün ve bir de ses telinin alındığını, ancak ses tonunda bir kayıp olmadığının doktorlar tarafından açıklandığını belirten Doğanay, radyoterapi tedavisinin süreceğini belirtti. Moralini hep yüksek tuttuğunu, bir an önce ekran ve sahnelere dönmek istediğini dile getiren Doğanay, "Geçen hafta başında ameliyat oldum ve cumartesi günü taburcu olarak İzmir Urla’daki evimde dinlenmeye çekildim. Sesiyle iş yapan bir insanın yakalanması en zor hastalıklardan biri. Ancak moral ve istekle üstesinden gelinemeyecek bir rahatsızlık olmayacağını biliyorum" dedi.
Kan kanserine yakalanan ve hala hastanede tedavi altında olan yakın dostu şarkıcı Murat Göğebakan’ı tedavisi süresince aynı hastanede ziyaret eden Doğanay, "Dualarınız şimdi onun için. Ben hastalığı yendim sıra onda" diye konuştu.

dha
 
Allah şifa versin.Arada izliyordum başarılı bi sunucu
 
Bu adam Konya'ya geldiğinde bizim dershaneye de gelmişti.Etliekmek yemişlerdi bir yerlerde

Allah şifasını verir inşalllah!!!
 
Allah yardımcısı olsun çağın hastalığı kanser ile mücadelesinde Allah sabırlar versin
 
Ya geçen gün bi tv sunucusunun öldüğünü duydum ama bu muydu acaba? Hangi kanaldaydı bu bilen var mı?
 

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Sunucu Hakan Doğanay kanseri yendi

İZMİR, (DHA)
TELEVİZYONLARDA yayınlanan ‘Hakanla Geziyorum’ adlı programıyla tanınan şovmen ve sunucu Hakan Doğanay, 1.5 yıl önce yakalandığı gırtlak kanseri nedeniyle bir hafta önce ameliyat oldu ve radyoterapi görmeye başladı.
Ameliyatının geçen hafta pazartesi günü İstanbul'da gerçekleştiğini, rahatsızlığına neden olan tümörün ve bir de ses telinin alındığını, ancak ses tonunda bir kayıp olmadığının doktorlar tarafından açıklandığını belirten Doğanay, radyoterapi tedavisinin süreceğini belirtti. Moralini hep yüksek tuttuğunu, bir an önce ekran ve sahnelere dönmek istediğini dile getiren Doğanay, “Geçen hafta başında ameliyat oldum ve cumartesi günü taburcu olarak İzmir Urla'daki evimde dinlenmeye çekildim. Sesiyle iş yapan bir insanın yakalanması en zor hastalıklardan biri. Ancak moral ve istekle üstesinden gelinemeyecek bir rahatsızlık olmayacağını biliyorum” dedi.
Kan kanserine yakalanan ve hala hastanede tedavi altında olan yakın dostu şarkıcı Murat Göğebakan'ı tedavisi süresince aynı hastanede ziyaret eden Doğanay, “Dualarınız şimdi onun için. Ben hastalığı yendim sıra onda” diye konuştu.