[SoundHound Inc.] SoundHound v3.01(5) S60v5/S^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[SoundHound Inc.] SoundHound v3.01(5) S60v5/S^3 Signed
Uygulama dinlediğiniz şarkının kime ait olduğunu ve kimin söylediğini bulmanıza yarıyor. Sadece şarkıyı dinletin ve gerisini ona bırakın.

Loving that song? SoundHound is the fastest way to find and explore music. Just tap the orange button and sing, hum or hold your phone up to a speaker - and SoundHound names the tune! Already know the title or band name? Just use SoundHound's text search. Either way, SoundHound's music browser offers previews, YouTube videos and more. It's FREE - Try it now! o " This is amazing... crazy, right? " The New York Times' David Pogue o " Genius, isn't it? " BBC World Radio

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sorwer, emreipekci ve uribaju

uribaju

uribaju

Üye
bu program bence shazamdan güzel dinletmeye başladığın an buluyor ancak tema yapımcıları bunu pek dikkate almıyor ikonu temaya uyduramıyorlar bu yüzden ana ekrana kısayol olarak atayamıyorum ..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk:

emreipekci

emreipekci

Üye
gerçekten shazamdan daha güzel. hem de şarkı limitin falan da yok.
ne kadar iyi olduğunu anlamak için bahadır aydoğan, cimilli ibo, ankaralı yerel sanatçılar falan denedim onları bile tık demeden buldu.:ehe
emeğine sağlık kardeş.

----------Eklendi @ 12:59:05 ---------- Yazıldı @ 12:55:54 ----------

bahadır falan eski günlere gittim. ne kadar kroymuşum çocukken. :aha:

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
bu program bence shazamdan güzel dinletmeye başladığın an buluyor ancak tema yapımcıları bunu pek dikkate almıyor ikonu temaya uyduramıyorlar bu yüzden ana ekrana kısayol olarak atayamıyorum ..

Evet bende gıcık oluyorum kısayollarda farklı ikon olunca. hepsi Anna ikonu olursa seviyorum :)

jatvalca

jatvalca

Üye
bende bunu arıyordum teşekkürler çak işime yaryacak

polluxea♪

polluxea♪

Üye
cook tesekkürler Sensation :)

crackerteam

Üye
e6 marka telefonuma yükledm ama çalışmıyor ne yazıkki:(

bulgari

Üye

kardes Allblack- giulio7g temasini tavsiye ederim butun uygulamalar esit ve anna uyumlu :) forumda temalar bolumunde var tavsiye ederim :)

----------Eklendi @ 20:24:44 ---------- Yazıldı @ 20:23:06 ----------

kardes Allblack- giulio7g temasini tavsiye ederim butun uygulamalar esit ve anna uyumlu :) forumda temalar bolumunde var tavsiye ederim :)

ovistore de de mevcut o tema

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt