Sosyal medyada yabancıların arasına katılmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sosyal medyada yabancıların arasına katılmak istiyorum
arkadaşlar fransa, amerika, italya, rusya, çin fark etmez. herhangi bir ülkenin arasına sosyal medyadaki hesabımla katılmak istiyorum. ama katılmak derken facebook grubu gibi değil. mesela dyson lin diye bi eleman vardı bu kişi türklerle sohbet ediyordu. türkler bu kişiye mention atıyordu. yani bir nevi sosyal medyada yeni bir hayata başlamak da denilebilir benim istediğime. dyson lin ise sadece bir örnekti. yıllar önce bir genç arkadaş da yine türklerle sohbet muhabbet ediyordu, türkler mention atıyordu. instagram facebook değil de twitterdan aralarına katılmak istiyorum. nasıl yapabilirim? nereden başlamak gerekli? çünkü yabancılara karşı sosyal medyada bir çekincem yok. sebebi asla karşılaşmayacak olmak ve arkadaşlarına benden bahsetse bile beni bulamayacak olmaları. çekince dediysem yanlış anlamayın hemen :ehe amerika'da yaşasaydım bu sefer de türkiye'dekilere karşı bir çekincem olmazdı sosyal medya konusunda. sadece çekince konusunda da değil bu. farklı kültür ve benzeri şeyler hakkında insanlarla sohbet etmek güzel olurdu. hem de google translate kullanarak :D

evet nasıl yapabilirim? siyasetten girmek istemiyorum, fake hesap da istemiyorum direkt olarak kendi hesabımla yapmak istiyorum. yabancı şarkıcıların hesaplarında mention atsam işe yarar mı? italyan, fransız gruplar gibi. amerikan şarkıcılar gibi. umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Mesaj birleştirildi:

Troll değil :)
Mesaj birleştirildi:

Reddit 9gag gibi siteleri deneyebilirim ama orada ön plana çıkmak zor bence.

Hatta twitterda bazen az takipçisi olan kişiler bir şey paylaştığında türkiye'de de gündem oluyor. bir olay olmuştu mesela, kıza türk erkekleri sürekli mesaj atıyordu. unuttum şimdi kimdi neydi?
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
Amanda cerny mi neydi
 


Üst Alt